Magazin oficial FC Brasov

Magazin oficial FC Brasov

0 96
Magazinul oficial al FC Brasov s-a redeschis in casa noua! Spatiul se afla acum in incinta stadionului si va permite fanilor sa-si achizitioneze obiecte care poarta insemnele clubului atunci cand vin la meci. Stegarii au si un sponsor tehnic nou, care a pus la dispozitie trei tipuri de tricouri, treninguri, fulare, mingi si alte obiecte. Veteranul Cristi Ionescu are si un preferat printre tricourile in care vor juca galben-negrii in acest retur iar acesta este echipamentul albastru pus de vineri in vanzare.
Magazinul oficial a fost redeschis de 1 martie, ziua de nastere a lui Cristi Ionescu, care isi doreste sa poata sa joace cat mai mult pentru FC Brasov. Directorul general Ioan Stamatopol este si el fericit ca magazinul se afla la stadion si astfel suporterii pot fi si mai aproape de echipa.
Cativa fani au sosit la magazin inca de la deschiderea pentru presa si si-au achizitionat materiale promotionale. Directorul general Ioan Stamatopol a fost primul client, urmat de suporterii veniti la stadion.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.