M.M. este candidatul Antisistem prin excelență, băi lătrailor, nu Antisemitism!

M.M. este candidatul Antisistem prin excelență, băi lătrailor, nu Antisemitism!

0 397

Până acum toți primarii Capitalei au fost legați sub o forma sau alta de partidul comunist, cu carnete de membru și cotizația plătită la zi. Asta pare să nu deranjeze pe nimeni. Însă o afinitate naționalistă a lui Munteanu cu crezul Romaniei Mari, devine automat „legionarism” deci un fel de crima supremă – după cum chirăie prosteste, cu voci ascuțite toți „moraliștii” din tagma procuroarei comuniste Monica Macovei pe care trecutul sau comunist  nu o încurcă niciodată .Pai nu tocmai EA  i-a anchetat pe cei arestati la Mineriada?
Parcă ne întoarcem la vremurile eroice al Anei Pauker și a lui Vasile Luca ce explicau în biografiile lor oficiale de la  cadrele  PMR cum le-au tras-o românilor pentru izbânda revoluției mondiale…
Lui Marian Munteanu i se reporșează asocierea, la un moment dat, cu partidele lui Valeriu Tabără și Măgureanu.  Păi hai să ne uităm un pic mai bine la scena politcă a Romaniei de azi. Marian Munteanu la-Balcon-in-Piata-Universitatii-1990-Foto-Emanuel-Parvu
TOATE partidele au fost la un moment dat asociate cu PSD, care provin din aceeași mocirlă originară… originală. Dar asta e în regulă… Uităm că până la urmă Marian Munteanu a renunțat la cârdășia cu UNPR-istii lui Tabără (azi PNL-ist respectabil, fost ministru de stanga sub Văcăroiu & Boc ) si apoi s-a „departat” si de…”nationalistul” Magureanu, devenit aliatul securistului acoperit Basescu.
Băi lătrailor, noi eram tot aici, in tara, cand „Băse” va trimitea prin Lume sa cersiti bani pentru alegeri de la „societatile deschise” ale lui Soros, arvunind Rosia Montana !
Deocamdata lui M.M. nimeni nu i-a reproșat vreodată că a bagat mana in visteria publica si „a dat cu jula”, ori că nu-și poate explica averea și cheltuielile, sau că ar fi fost asociat cu orice soi de baroni, cleptocrați de buget. E ceva… unic până acum printre „preacinstitii” fosti  primari  ai Capitalei… compromisi pe rand pentru numeroase matrapazlacuri!! Iar dacă e necesar acolo un asemenea „idealist”, fost  in anturajul anticomunist al filozofului de dreapta Petre Tutea, pentru  a pune stavila prădăciunilor, păi atunci… poate sa fie si …astfel de „legionar”, daca mai ezista asa ceva! Pana la urma, zic si eu ca batranul Den Siao Pin:  „Nu contează ce culoare are azi pisica, important este să prindă șoareci”.
Cred că primăria Bucureștilor, cea jefuită ca-n codru, are nevoie în primul rand de un primar si cu ceva avere ,dar mai ales cu deplina integritate…morala si cu un trecut pe care nu-si permite sa-l  „mototoleasca” cand ajunge in scaunul de primar al Bucurestilor,ocupat candva de mari  liberali incepand cu Barbu Stefanescu Delavrancea , primul primar general din secolul XX, urmat de Mihai Cantacuzino si Vintila Bratianu, si mai tarziu de celebrii Dem Bragadiru si Dem I. Dobrescu,, cu cea mai lunga sedere in scaunul de primar inainte de razboi.
Marian Munteanu -DEMONSTRATIERemarcabili au fost apoi generalii R
ășcanu si Victor Dombrovschi ultimul acoperind perioadele 1938-1940 si 1944-1948, ultimul primar al Bucurestiului, ales democratic, cand  comunistii, venti pe tancurile sovietice, inca nu incalecasera de tot administratia tarii!
Apoi Marian Munteanu are si …calitatea de a atrage turbarea aruncătoarelor de rahat prin ventilatorul Campaniei  Binom – PSD & Co. ce va deveni tot mai scârboasă și isterică pe măsură ce se apropie data alegerilor. Asta cred că îi oferă inca o șansă  lui Munteanu să câștige. Faptul că propagandiștii PSD + toti ăilalți „deontilogi” și „formatori de opinie” îi sar la jugulară  îl legitimiează pe Marian Munteanu (dealtfel proaspăt membru PNL) drept candidatul antisistem prin excelență.
Antisistem, băi latrailor, nu antisemitism !! Ceea ce-i face cea mai bună propagandă posibilă…. (Radu Delanoua)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.