Lupta PSD impotriva PD-L in CL Brasov

Lupta PSD impotriva PD-L in CL Brasov

0 179

Se cunoaste faptul ca, in Consiliul Local Brasov, s-a aprobat, mai acum vreo luna, dublarea tarifului la salubritate, drept care pesedistii brasoveni au strans semnaturi, pe liste, de la cetatenii nemultumiti.
Recent, consilierii locali au mai taiat din aripile celei ce ar fi trebuit sa devina gainusa de aur pentru cele doua firme de salubrizare a orasului. Pesedistii brasoveni afirma ca acest lucru s-a datorat listelor cu semnaturi. In acest sens, purtatorul de cuvant al organizatiei PSD Brasov, Razvan Popa a declarat:
„Vrem ca atat Primaria, cat si Consiliul Local Brasov sa stie ca, de fiecare data cand vor fi luati de val si vor aproba proiecte de hotarari care vor aduce prejudicii cetatenilor municipiului, vom actiona prin strangerea de semnaturi de la brasovenii nemultumiti. Daca municipalitatea nu catadicseste sa organizeze dezbateri publice cu oamenii direct afectati de anumite masuri, atunci vom face noi asta, asa cum am facut cu tariful la salubritate”.
Ca riposta la intentia social-democratilor, vicepresedintele filialei municipale Brasov a PD-L si, totodata, unul dintre viceprimari, Adrian Gabor, a declarat:
„Daca nu au ce face, cei de la PSD aduna semnaturi pe liste. Decat sa-si piarda astfel timpul, mai bine ar veni cu idei, cu propuneri si proiecte, inclusiv in Consiliul Local. Acolo pot foarte bine sa-si prezinte punctele de vedere. In ceea ce priveste diminuarea tarifelor la salubritate, initiativa acestui demers ne-a apartinut, iar primarul George Scripcaru, consilierii locali ai PD-L si operatorii din domeniu am negociat multa vreme pana ajungem la acest rezultat. Lista de semnaturi adunate de PSD nu are legatura cu hotararea de Consiliu”.

Este normal, fiecare isi apara progeniturile propriilor idei. Insa, tinand cont ca pedelistii detin majoritatea in CL Brasov, invitatia vicelui Gabor mi se pare incercarea unei glume nereusite, azvarlite ca sa zica si el ceva. Caci, de cand domneste Scripcaru peste Brasov, nu prea am auzit sa se fi aprobat vreo initiativa a altei formatiuni politice decat a celei portocalii, ceea ce nu a facut ca Brasovul sa iasa din impasul de care s-a impiedicat si in care se afunda tot mai mult.
Nu ca mi-as dori ca ingerasi pesedisti sa-mi vegheze somnul, Dar uneori se intampla sa bata din aripi cum trebuie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.