Lupta electorala cu impuscaturi

Lupta electorala cu impuscaturi

0 196

Ieri, in plina zi, in zona Otopeni, autocarul electoral in care se aflau cei din staful PSD ai campaniei a fost atacat in plina strada.
La inceput, cei din autocar au crezut ca se arunca doar cu pietre in masina, dar cand au vazut parbrizul strapuns de un obiect care a lasat o gaurica frumos de rotunda, au cam bagat-o pe maneca, s-au speriat si au chemat Politia.
Pe moment agentii sositi la fata locului nu au putut decat sa faca anumite masuratori si presupuneri, rugand calatorii sa coboare pentru a nu se sterge cine stie ce urme si pentru a se duce autocarul la sediul Politiei. Se va demonta parbrizul gaurit de catre specialisti, care apoi il vor studia prin metode si aparatura specifice.
In autocar se afla si Mircea Geoana, marele sef de trib, care are acuma inca un motiv de a renunta la pipa paciiprevazand o lupta dreapta, si va dezgropa securea de razboi, atacand celelalte triburi politice, in primul rand pe cel condus de Basescu – Panza-n Vant.
Sa vedem pe cine va gasi Politia drept vanatorul de bizoni. Este greu de banuit, pentru ca Nea Gigi – Blana de Mioara este ocupat cu succesele Stelei, echipa pusa la stalpul de tortura, iar Tariceanu – Pana de Motocicleta se lupta cu marele tata alb, Invatamantul, pe deasupra avand si sagetile cam uzate, dupa patru ani de lupte in pustiu si prin nisipuri miscatoare.
Ceilalti nu prea sunt de bagat in seama, fiind mici colonisti in preeria Politicii.
Frumoasa este lupta electorala din preajma alegerilor, nu?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.