LUPTA CONTRA INSECTELOR BRASOVENE

LUPTA CONTRA INSECTELOR BRASOVENE

0 64

Un comunicat al Primariei Brasov ne cheama la lupta impotriva insectelor generatoare de discomfort. Razboiul va fi limitat la perioada 11.07.2007 – 22.07.2007, adica a inceput inainte de a fi anuntat oficial in mass – media. Comunicatul ne mai prezinta niste cifre care, pentru initiati, inseamna legi, prevederi sau hotarari oficiale cu putere de lege.


In acest razboi beneficiarii, adica noi, aceia simpli si multi, nu avem altceva de facut decat sa platim – la fel ca in toate razboaiele. Caci trupele speciale de asalt sunt trimise de S.C. Coral Impex S.R.L. Ploiesti in baza unui contract incheiat cu Primaria. Solutiile de combatere a insectelor se bazeaza pe K – OTHRINE EC 15/5, cu substanta active Deltametrin, pentru combaterea insectelor adulte. Din ultimele cuvinte reiese si fata umana a actiunii, micii embrioni ai insectelor si tinerele vlastare – adica noua generatie – sunt lasati sa se dezvolte pentru actiunea ( razboiul ) de la anul.


In comunicat se mai arata ca noi, astia platitorii, suntem obligate sa efectuam dezinsectia pe suprafetele pe care le detinem. Prin “ noi “ se inteleg asociatiile de proprietari/locatari, institutiile publice si agentii economici.Persoanelor fizice si juridice care nu participa la aceasta actiune? li se ofera sansa unor amenzi generatoare de tristeti: persoanele fizice sunt pasibile de plata? unor amenzi cuprinse intre 200 si 500 lei, iar cele juridice intre 500 si 1.000 lei.


In comunicat ne sunt prezentati si dusmanii din acest razboi, caci pe cei din alte razboaie ii stim prea bine. Acestia ar fi: muste, tantari, gandaci, harnicele furnici si inca altele, din acelea ce se intalnesc frecvent prin hoteluri, locuinte, spitale,locuri publice etc. Nu se spune nimic despre cele intalnite in institutiile publice.


Se mai zice ca substanta este biodegradabila sin u se acumuleaza in mediu.


Cei ce sunt obligate sa – si doreasca implicarea in acest razboi pot lua telephonic legatura cu:Primaria Brasov – tel. 416550/195 sau 984, sau 476897. Alte amanunte pot fi aflate si de la punctual der lucru brasovean al prestatorului, situate pe bd. Saturn nr.5: tel.331299 sau 0765273305.


Asa ca haideti la lupta cea mare!


?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.