,,Lupii” mai au nevoie de o victorie pentru a câștiga Campionatul Național!

,,Lupii” mai au nevoie de o victorie pentru a câștiga Campionatul Național!

0 100

Pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov s-a disputat al treilea meci al finalei Campionatului Național de hochei, între Corona Brașov și CSM Galați. După cele două partide de la Galați, în care cele două combatante și-au împărțit victoriile (1-1), a urmat un meci de importanță maximă, lucru relevat de încrâncenarea de pe gheață. CSM Galați a început mai bine, dar, spre finalul primei reprize, echipa Brașovului a jucat magistral și în numai câteva minute a decis, practic, soarta meciului, prin cele trei goluri, înscrise de Lidhammar (min. 15,56), Borysenko (min.18,08) și Carlson (min. 19,38).

În repriza a doua, meciul a fost echilibrat, fiecare echipă înscriind de două ori, Corona Brașov prin Lidhammar (min. 29,33) și Borysenko (min. 33,40).

În repriza a treia, efortul jucătorilor în primele două parți și-a spus cuvântul, meciul fiind disputat, însă la intensitate diminuată față de primele două parți ale disputei. Cu toate acestea, echipa brașoveană a înscris încă un gol, în poarta apărată de Beres (împrumutat de Corona, la începutul campionatului), care l-a schimbat pe titularul Popa. Marcatorul ultimului gol a fost Tendler (min. 57,52), iar Corona Brașov s-a impus cu 6-2 (3-0, 2-2, 1-0).

Echipa Brașovului a preluat conducerea în seria finalei Campionatului Național : 2-1. Meciul 4 al finalei, care ar putea aduce (în cazul unui succes), titlul la Brașov, se va desfășura sâmbătă, de la ora 18,30, la Patinoarul Olimpic Brașov.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.