,,Lupii”, două eșecuri surprinzătoare

,,Lupii”, două eșecuri surprinzătoare

0 66

După evoluțiile foarte bune în Ungaria, contând pentru Erste Liga, hocheiștii Brașovului au debutat în Campionatul Național, cu două partide disputate la Brașov, adversară fiind CSM Galați. Meciurile nu au curs în direcția așteptată de staful de conducere al echipei brașovene și, desigur, a fanilor numeroși ai echipei, care încă nu pot popula tribunele patinoarului de la poalele Tâmpei. Mai mult chiar, echipa brașoveană a provocat dureri de cap celor care a avut speranțe mari, după elogiile care au curs în urma turneului din Ungaria…Ambele partide cu echipa din Galați s-au încheiat cu crunte dezamăgiri, atât ca rezultate, cât și ca evoluții.

În primul meci, Galați s-a impus cu 5-4, după repriza de prelungiri. Echipa Brașovului a condus cu 2-0, prin golurile lui Tomas Klempa și Radim Valchar. Nu a fost suficient, pentru că echipa oaspete a revenit, a egalat și apoi chiar a preluat conducerea și s-a distanțat! Echipa brașoveană a alergat după egalare, pe care a obținut-o spre finalul celor trei reprize, prin reușitele lui Cody Carlson și Roberto Gliga. În prelungiri, echipa oaspete a marcat și a câștigat : 5-4, pentru CSM!

În a doua partidă, ,,lupii”au fost de nerecunoscut, mai ales în primele două reprize, când nimic nu s-a legat în jocul lor. Oaspeții au fost mai prezenți în joc, primii la puc, au reușit să domine, în fața unei echipe care nu și-a găsit ritmul și nu și-a creat prea multe faze periculoase la poarta adversă. În aceste condiții, CSM Galați s-a distanțat la 3-0 și, practic și-a asigurat succesul. Ultima repriză a adus o tresărire de orgoliu de parte gazdelor, care au marcat prin Finucci, însă nu a schimbat impresia unui meci fără sclipiri din partea gazdelor, care rămân datoare înfocaților suporteri. Scor final : 1-3, al doilea eșec acasă!

Suntem la început de campionat însă este greu de ocolit întrebarea : de unde așa mare diferență între jocul bun din Ungaria și prestațiile modeste de acasă?

Ocazia de reabilitare a echipei Brașovului vine repede, la mijlocul săptămânii viitoare, tot la Brașov și tot în Campionatul Național, în dubla Coronei Brașov cu Steaua.

Foto Maxim s Sports

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.