Luni vom afla numele noului sef al SIE

Luni vom afla numele noului sef al SIE

0 105


Aflat la o intalnire cu studentii de la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti, presedintele Basescu a declarat, ca va anunta luni numele noului director al SIE


„Va pot spune ca stiu cine va fi. Luni voi face anuntul public. Acum nu va pot da numele”, a spuns Basescu, intrebat fiind cine va ocupa functia in cauza.


Postul de sef al Serviciului de Informatii externe a fist ocupat pana in primavara de Claudiu saftoiu, care a demisionat dupa ce a fost nevoit sa recunoasca faptul ca SIE face ascultari ilegale ale convorbirilor telefonice. Demisia lui Saftoiu s-a suprapus peste demisia din functia de consilier prezidential al sotiei sale, adriana Saftoiu si inlocuirea acesteia cu Valeriu Turcan.


Numele fostului ministru de externe Mihai Razvan Ungureanu, demisionat din PNL, este cel mai des rostit in legatura cu ocuparea postului vacant. Ungureanu s-a dovedit fidel lui Basescu si a fost acuzat ca nu l-a informat pe Calin Popescu Tariceanu in legatura cu cei doi militari romani inchisi in Irak sub acuzatia de spionaj.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.