Luni, 30 decembrie, instalațiile de transport pe cablu din Poiana Brasov, care...

Luni, 30 decembrie, instalațiile de transport pe cablu din Poiana Brasov, care circulă spre sau în partea superioară a masivului Postăvarul, vor fi oprite

0 84

Primăria Brașov ne-a informat că luni, 30 decembrie, în scopul efectuării unor  verificări tehnice, instalațiile de transport pe cablu din Poiana Brasov, care circulă spre sau în partea superioară a masivului Postăvarul, vor fi oprite. Tot luni, pentru a evalua situația pregătirii pârtiilor din Poiana Brasov, reprezentanții Primăriei Brașov vor face o inspecție la fața locului, în masivul Postăvarul.

Pe de altă parte, ninsoarea căzută duminică dimineața în zona Brașovului a fost combătută eficient de drumari, astfel încât acum se circulă bine. De asemenea, se circulă bine și spre Poiana Brașov, unde valorile de trafic au fost deosebite duminică dimineața, mulți practicanți ai sporturilor de iarnă sau simpli turiști dorind să urce în stațiune. Firma de deszăpezire a acţionat în ultimele 24 de ore cu 47 de utilaje, respectiv, mașini de mare capacitate, unimog-uri, tractorașe prevăzute cu lamă și răspânditor de material antiderapant. Acestea au acționat pe străzile din municipiul Brasov și Poiana Brașov, astfel că, în acest moment, se circulă în condiții bune. Duminică dimineața, s-au utilizat aproximativ 300 de tone de material antiderapant, stocul operatorului fiind în acest moment de aproximativ 3.400 de tone. Telefon dispecerat: 0268-416495. Deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 și 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNAIR.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.