Lumini de iarna la Magura

Lumini de iarna la Magura

0 243

Descoperiti locuri frumoase, oameni interesanti, gazde primitoare si realizati fotografii bune. Nici un alt anotimp nu este atat de generos in privinta luminii ca iarna. Albul zapezii “prinde” lumina in cele mai mici nuante de culoare sau intensitate. Daca adaugam peisajul de la Magura, reteta unei fotografii bune este completa.


?


De aceea va invitam la Magura sa faceti fotografii de iarna in perioada 19-21 ianuarie 2007 cu fotograful profesionist Mihai Moiceanu.


?


Acest workshop se adreseaza persoanelor ce au ca pasiune fotografia, indiferent daca cunostintele in domeniu sunt minime sau aprofundate. Veti avea ocazia, pe parcursul a 3 zile, sa acumulati informatii utile atat despre fotocompozitie cat si despre prelucrarea si analiza fotografiilor pe calculator.


?


De asemenea in cadrul workshop-ului veti putea urmari o proiectie de fotografie prezentata de Mihai Moiceanu, cel care va fi gazda dumneavoastra si va va impartasi din secretele realizarii unei fotografii bune.


?


Workshop-ul este structurat atat pe o dimensiune teoretica, sustinuta de un suport de curs, cat si pe o dimensiune practica (sesiuni foto in natura si prelucrarea fotografiilor obtinute in aceste ture foto).


?


Mai multe detalii veti gasi pe site-ul artistului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.