Ludovic Orban: Începând de astăzi niciun lider politic nu mai are dreptul...

Ludovic Orban: Începând de astăzi niciun lider politic nu mai are dreptul să vorbească despre amnistie sau grațiere!

0 78

Ludovic Orban este încrezător că PNL va fi câștigătorul alegerilor europarlamentare 2019 când vor fi numărate toate voturile și vor fi prezentate rezultatele finale.
„Victoria României cinstite. Începând de astăzi niciun lider politic nu mai are dreptul să vorbească despre amnistie sau grațiere. Le mulțumesc cetățenilor români care au venit la vot. Sunt convins că după umărarea voturilor, PNL va fi pe primul loc la alegerile europarlamentare”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, după prezentarea rezultatelor exit-poll la alegerile europarlamentare 2019.
Șeful liberalilor a cerut demisia Guvernului. „Le spun clar plecați acasă, dati-vă demisia mâine pentru altfel veți fi dați la o parte de oameni. Votul de astăzi arată clar că actuala coaliție majoriitară nu mai are nicio legitimitate pentru a guverna România. Votul cetatenilor de astazi arata o schimbare în România și arată clar că majoritatea cetățenilor nu mai acceptă ca la putere să se afle o coalitie care ar duce-o de râpă”, a mai spus Orban.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.