Luc Montagnier invitat în Parlamentul Luxemburgului: „Aceste vaccinuri ARNm sunt otrăvuri!”

Luc Montagnier invitat în Parlamentul Luxemburgului: „Aceste vaccinuri ARNm sunt otrăvuri!”

1 172

Laureatul al premiului Nobel în medicină pentru descoperirea SIDA, Profesorul virusolog Luc Montagnier a fost invitat la Parlamentul Luxemburgului, miercuri, 12 ianuarie 2022, in cadrul unei dezbateri legata de obligativitatea vaccinarii. Au mai fost prezenti: ministrul sănătății, deputați luxemburghezi, petitionari, geneticianul Alexandra Henrion Caude, prof dr Christian Perronne medic specialist boli infectioase si alti medici.
Luc Montagnier a spus în discursul său:
„Aceste vaccinuri sunt otrăvuri. Nu sunt vaccinuri reale. ARNm permite ca mesajul său să fie transcris în întregul corp,

FĂRĂ NICIUN CONTROL.
Nimeni nu poate spune pentru fiecare dintre noi unde vor ajunge aceste mesaje( adica in ce parte a corpului-n.n.). Prin urmare, aceasta este o necunoscută groaznică. Abia acum invatam, aflam.
Exista o lucrare publicată cu peste un an în urmă că aceste ARNm-uri conțin o regiune(un fragment) care poate fi numita prioni, regiune capabilă să introducă modificări ale proteinelor din corpul nostru într-un mod imprevizibil.
De a lungul timpului si până in prezent, ca medic am cunoscut mai mult de 21 de persoane care au primit 2 doze de vaccin Pfizer, mai exista o persoana care a primit Moderna.
Cei 21 au murit de boala Creutzfeldt-Jakob, o boalal cauzată de prioni. Cele 3 vaccinuri Pfizer, AstraZeneca, Moderna conțin o secvență detectata prin bioinformatica si care se poate transforma in prion .

Prin urmare, există un risc cunoscut pentru sănătatea umană de mai mult de 1 an, risc cunoscut de producatorul de vaccinuri.
Acest risc trebuie cunoscut de generatiile viitoare… Este o problema a civilizatiei umane
Ca medic, este și mai important pentru mine că există o discuție despre Etica Medicală definita de principiul lui Hipocrate „Primum non nocere „în primul rând, nu face rău”, asta legat de jurământul pe care îl facem. Acest principiu l-am abandonat. Nu sunt de acord cu medicina iatrogena (n.n. Medicina iatrogena se refera la o boala sau o stare patologica indusă de medic sau de mijloacele pe care acesta le pune în practica).
Trebuie să respectăm Etica Medicinii pentru a îngriji și a vindeca, dar ceea ce se întâmplă astăzi este complet opusul .
Acum ne confruntam cu o campanie masivă, cu reguli de marketing pentru a vinde și a impune produse care ucid. ”
Videoclipul cu discursul lui L. Montagnier la parlamentul din Luxemburg a fost descărcat pe platforma
You tube, dar în mai puțin de un minut, acesta a fost sters.
Acum, giganții rețelelelor de socializare actioneaza în mod deschis antidemocratic și în cooperare cu Big Pharma și guvernele.

Sursa: https://twitter.com/Anaiss_tea/status/1481570961992429569?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1481570961992429569%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Famazonios.net%2Fmontanie-den-einai-emvolia-einai-dilitiria-omilia-sto-koinovoylio-toy-loyxemvoyrgoy%2F
Postam mai jos inregistrarea video cu discursul integral. Aici: https://t.me/estemaitarziudecatcredeti/1449

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.