Lovitura în plexul fostului PDL! Lucian Isar faceu una dintre cele mai...

Lovitura în plexul fostului PDL! Lucian Isar faceu una dintre cele mai mari dezvăluiri din ultimii ani!

0 776

Sub titlul „Austeritatea din 2010 a fost o greşeală”, Lucian Isar, iubitul Alinei Gorghiu. scrie: „Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa doar cateva luni ca au taiat prea mult. Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa un an ca aveau deja banii sa reintregeasca complet dar au preferat sa astepte un moment politic potrivit. Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au preferat sa sifoneze un miliard de euro prin retrocedari supraevaluate.
„Potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, „Lucian Isar n-a realizat că face o dezvăluire zguduitoare, una dintre cele mai mari dezvăluiri postdecembriste”! Guvernul PDL a prelungit cu doi ani măsurile de austeritate pentru a obține banii necesari despăgubirilor mafiote de la ANRP (…) Lucian Isar crede că prelungirea cu doi ani a măsurilor de austeritate se explică prin așteptarea unui moment politic oportun de către Guvernul PDL.
Tot Lucian Isar dezvăluie că prin Mafia retrocedărilor de la ANRP s-au sifonat de la Buget un miliard de euro.
„(…)
Iscodind cele două Dosare trimise deja în judecată – Bica 1 și Horia Georgescu – am remarcat de îndată și chiar am scris că Dosarele întocmite de Binomul SRI-DNA se definesc printr-o ciudățenie de proporțiile unei fantasmagoriiE limpede că Alina Bica și Horia Georgescu, membri ai ANRP, au închis ochii la despăgubirile supraevaluate cerute de Gheorghe Stelian și de Horia Şchiopu Simu nu pentru că ar fi avut o negustorie prealabilă cu cei doi, gen noi închidem ochii, voi ne dați în schimb un anumit procent din suma cu care v-ați pricopsit, ci pentru că au primit ordin să închidă ochii. Nu cred că-și imaginează un om normal de pe planeta asta că acești șase beneficiari de despăgubiri aprobate de ANRP sunt altceva decît niște simpli „moriști” ai unor Mafioți din partidul care se afla în acea vreme la guvernare: PDL. Acești mafioți au tras sforile pentru ca Alina Bica și Horia Georgescu să fie numiți la ANRP și tot ei, după ce au găsit moriștile, au ordonat celor doi, dar și altor membri ai Comisiei, să soluționeze cu prioritate dosarele moriștilor și să le dea moriștilor despăgubiri supraevaluate (…)ANRP HOTII Lui Gheorghe Stelian i s-au aprobat la iuțeală drept despăgubiri 85 de milioane de euro, iar lui Horia Simu, 100 de milioane de euro. Și celorlalți moriști li s-a aprobat sume de milioane de euro. Au încasat cei doi sumele colosale primite pe de-a moaca? Și dacă da, cum de s-au găsit bani de la Buget pentru aceste sume? Nu cumva erau banii obținuți suplimentar din prelungirea cu doi ani a tăierilor de salarii? După ce a luat banii, cu cine i-au împărțit cei doi? Nu cumva cu mafioții care au pus totul la cale?
Ar fi fost normal ca Binomul SRI-DNA să-și pună aceste întrebări. Pentru că Operațiunea Mafiotă prin care s-a sifonat de la Buget suma de miliard de euro a fost pusă la cale și coordonată de lideri ai PDL. S-ar fi aflat astfel cine i-a numit pe Alina Bica și pe Horia Georgescu, cine i-a descoperit pe Gheorghe Stelian și pe Horia Simu, cine a dat ordin ca „persoanle-morișca” să primească banii cît mai repede de la Buget și cine a luat grosul acestor bani, după ce moriștile și-au luat partea, nu prea mare.Binomul SRI-DNA nu și-a pus aceste întrebări. Alina Bica și Horia Georgescu au fost trimiși în judecată ca singuri țapi ispășitori ai Operațiunii mafiote: sifonarea unui miliard de euro. Marii mafioți care au pus la cale, au coordonat și au profitat de Operațiune, n-au fost deranjați nici măcar cu o întrebare. Ba mai mult, Binomul SRI-DNA lucrează din greu la …revenirea lor la Guvernare. Ca să mai sifoneze un miliard de euro!”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.