Lovitura de stat pentru scoaterea de la Guvernare a PSD-ului începută în...

Lovitura de stat pentru scoaterea de la Guvernare a PSD-ului începută în ianuarie 2017 va continua!

0 178

Păi acum ne întoarcem la ce am discutat începând cu 8 august! Mălin BOT, agitator plătit exact pentru asta, mobilizează din nou masele!
STATUL PARALEL a reușit prin cozile de topor infiltrate în PARCHETE să pornească urmărirea penală a jandarmilor care au coordonat apărarea sediului Guvernului de teroriștii ce vroiau să schimbe ordinea constituțională!
Fraților, nici mie nu-mi place Constituția asta și o consider COLONIALĂ!

Dar fiindcă majoritatea o acceptă, eu fiind în minoritate sunt obligat să o accept și eu!
Așa este și cu guvernarea PSD: sigur că sunt mulți supărați pe PSD din motive întemeiate!
DAR PSD A CÂȘTIGAT ÎN MOD LEGITIM ALEGERILE PARLAMENTARE din 2016 (atenție, STS a verificat și comparat instantaneu fiecare carte de identitate sau buletin prezentat pentru vot astfel că votul multiplu a fost imediat localizat și raportat organelor de cercetare penală) împreună cu ALDE!
PSD și ALDE au venit cu un PROGRAM DE GUVERNARE care are mult mai multe măsuri capitaliste decât patriotice-socialiste!
Însă este voința majorității românilor ce s-au prezentat la vot așa că trebuie RESPECTATĂ!
Mălin BOT, SANDY MATEI și cu sclerozatul de „CEAUȘESCU” și alții cunoscuți (DIDE, ANGY SERBAN, etc) sunt o echipă bine coordonată și finanțată pentru a schimba și destabiliza ordinea din colonia ROMÂNIA!
Ei nu vor o viață mai bună pentru români ci o viață mai bună pentru cei care le plătesc eforturile susținute de a arunca cu noroi în istoria românilor!
Unde suntem acum?DRAGNEA are rol de antibiotic pentru structura de guvernare ce a fost infectată cu bacilul BĂSESCU-CIA încă din 2004! Antibioticul a început să lupte cu celulele canceroase ale STATULUI PARALEL, iar acestea și ele reacționează la rândul lor!

Tractoristul șef AUGUSTIN LAZĂR este pe făraș!
Următorul pas în dezinfectarea pacientului România este curățarea MINISTERULUI PUBLIC și PARCHETULUI GENERAL de cozile de topor ce execută ordinele lui SOROȘ!
COLDEA e la pensie, KOVESI e și ea dispărută și putem vedea o speranță nouă pentru DNA în prezența doamnei ADINA FLOREA.
A rămas decât acest dinozaur securistoid pe nume LAZĂR ce e o rușine pentru fiecare român!
Apoi la CSM trebuie făcută o dezinfectare și bineînțeles la ICCJ!
ICCJ poate elibera un infractor din pușcărie sau dimpotrivă, poate băga la răcoare un necunoscut!

Ce urmează în săptămânile următoare?
După ratarea puciuliu lucrurile nu se vor liniști. Tentativa de lovitură de palat (lovitura de palat este schimbarea regelui cu altul fără să fie implicată plebea) inițiată de jigodia de FIREA, originară din BACĂU unde foamea a făcut copii mulți și îi plimbă desculți prin praf, este penibilă!
Cu siguranță, aceste mizerii (PAUL STĂNESCU e un bou și-un dobitoc pe care nu l-am agreat niciodată) trebuiesc trimise unde le e locul: la pupat în cur pe boșorogul de SOROȘ!
Alături de Bădiță, BOT, SANDY, DIDE, ANGY SERBAN și schizofrenica aia cu căruciorul cu rotile de agresa jandarmii!
STATUL PARALEL este disperat: odată cu dezinfectarea sistemului judiciar s-ar putea să vedem pe robotul fascist de la COTROCENI direct la JILAVA!
Iar colonia România pe mâna lui TĂRICEANU, sau de ce nu, DRAGNEA!
Așa cum am scris: stați calmi și priviți detașat căci încleștarea e departe de a se fi terminat!
Pentru succesul unei lovituri de stat mascată în revoluții populare, MANUALUL TEHNOLOGIEI patentată de Oliver Cromwell în secolul XVII (17 pentru SANDY MATEI) prevede clar un PUTERNIC STIMUL EMOȚIONAL constând de obicei într-un SACRIFICIU RITUALIC!
În ADEVĂR este PUTEREA!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.