Lopez Caro este dezamagit

Lopez Caro este dezamagit

0 216

Lopez Caro antrenorul spaniol al echipei FC Vaslui, s-a declarat dezamagit dupa ce baietii sai nu au reusit sa se impuna in prima mansa cu Lille din Liga Europa.
„A fost o partida foarte disputata, acest lucru vazandu-se in teren. Au fost doua reprize total diferite, in prima ei au avut initiativa mai mult in joc, iar noi a trebuit sa fim concentrati si sa iesim pe contraatac. In repriza a doua, Vasluiul a fost mult mai agresiv si cu mai multa prezenta in terenul advers. Echipa s-a luptat si a dat tot pe teren, insa la finalizare nu a iesit asa cum ne-am dorit. Sunt suparat, pentru ca efortul mare pe care l-au facut jucatorii poate ar fi trebuit sa aiba o recompensa diferita fata de ceea ce a fost pe tabela de marcaj.
Eu raman cu ce s-a imbunatatit la echipa, sunt multumit ca a mers mult mai bine. Am avut control in aparare si prezenta in atac, ceea ce inseamna ca jocul Vasluiului s-a imbunatatit la nivel general. Evident vrem sa fim mai sus decat suntem. Ce mai important este sa ne calificam. Vasluiul trebuie sa fie umila pentru a putea creste la nivel individual si colectiv”, a spus Lopez Caro.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.