Locuri mai multe in gradinite din 2008

Locuri mai multe in gradinite din 2008

0 71

Desi mai tot timpul contestat, Ministrul Educatiei este unul dintre cei mai activi politicieni ai Guvernului Tariceanu. Acesta a obtinut ieri aprobarea Guvernului asupra cifrelor de scolarizare pentru anul scolar si universitar 2008-2009, pentru invatamantul preuniversitar si superior de stat, preconizand si ca locurile in gradinitele de stat vor creste cu 15.000.


??????????? „Avem un deficit in gradinite de aproximativ 300.000 de locuri. Pentru a rezolva aceasta problema, au fost initiate procedurile de licitatii pentru achizitionarea serviciului de proiectare pentru gradinitele cu program normal, in special pentru mediul rural sau orase mici si gradinite cu program prelungit, care presupun cantine si spatiu de odihna, in special in zone urbane mari”, a explicat Adomnitei..
??????????? Pentru invatamantul postliceal, de zi sau seral, au fost alocate? un numar de 14.500 de locuri, iar numarul locurilor din invatamantul liceal va fi cu 2.000 de locuri mai mare decat in 2007. Ministerul condus de Adomnitei incearca includerea si readucerea in sistemul educational a persoanelor care nu au finalizat invatamantul obligatoriu sau nu au dobandit o calificare profesionala.?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.