Locuri de munca pentru studenti in SUA

Locuri de munca pentru studenti in SUA

0 74

Studentii brasoveni care doresc sa lucreze in Statele Unite pe perioada vacantei de vara, se pot inscrie la programul Work and Travel SUA. Prin intermediul acestui program, studentii care urmeaza cursurile de zi ale unei facultati de stat sau particulare acreditate pot merge pe perioada vacantei de vara sa munceasca si sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii.


Work and Travel SUA este un program de schimb intercultural derulat cu aprobarea guvernului american, care permite studentilor din intreaga lume sa cunoasca „visul american”, sa castige experienta si? bani.


Astfel, studentii romani pot lucra in hoteluri, restaurante, cazinouri, mall-uri, supermarketuri, aqua parcuri, parcuri de distractii pe posturi entry-level: ospatar, debarasator, receptioner, casier, vanzator, ajutor bucatar, spalator de vase, camerista, bell-boy si ajutor la curatatorie. In urma acestor activitati se pot castiga intre 7 si 12 dolari pe ora, adica intre 3.000 si 8.000 de dolari in trei luni.


?


Conditii de inscriere:


• Student integralist la cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara acreditata


• Varsta cuprinsa intre 18 si 28 de ani


• Cunostinte minime de limba engleza


• Disponibilitatea de a lucra si a-ti face prieteni pe perioada vacantei de vara


Studentii din anul I la cursurile unei facultati sau la master se pot inscrie la programul Work and Travel daca dupa primul semestru au media peste 8. Ambasada SUA urmareste ca aplicantii din aceasta categorie sa aiba rezultate scolare bune si prin urmare a stabilit ca si criteriu media peste 8.


Cei interesati pot aplica online pe www.work-travel.ro.


?


Laura Moise


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.