Locuri de munca pentru studenti in Grecia

Locuri de munca pentru studenti in Grecia

0 72


In vara anului 2008, peste 2000 de studenti romani, care urmeaza cursurile facultatilor de Turism, Economie, Geografie, Sport, Management, Marketing sau Limbi Straine pot face practica sau pot lucra, pe perioada anotimpului estival, in Grecia ca receptioner, barman, salvamar, cameriste, host/hostess, ajutor de ospatar, bar asistent sau chiar animator pentru copii, prin programul „Happy Summer Greece”. Studentii care vor sa se inscrie in acest program, organizat de ICEPworld Romania, pot fi angajati sezonier in hoteluri de 4-5 stele din Creta, Rhodos, Halkidiki si Santorini si pot avea un salariu cuprins intre 450 si 700 de euro.


Recrutarea se va face in cadrul unui targ de joburi, care va fi organizat la Bucuresti, pe data de 6 martie. Studentii care vor participa la program vor beneficia de cazare, masa si transport dus-intors, precum si de doua nopti cazare in Atena cu posibilitatea de a vizita obiectivele turistice. De asemenea, vor primi si un certificat de practica internationala, avand, astfel, posibilitatea de a-si echivala practica.


Studentii interesati sa participe se pot inscrie si pot obtine informatii detaliate pe www.happysummer.ro.


Programul HappySummer Greece este un program de munca oferit studentilor din Romania de ICEPworld, prin care acestia pot lucra pe perioada vacantei de vara in domeniul turismului si hotelier. Programul se adreseaza marii majoritati de studenti doritori sa traiasca o astfel de experienta, cerintele de eligibilitate fiind minime (cunostinte de engleza, disponibilitate si motivatie).


Astfel, studentilor cu sau fara experienta, vorbitori de limba engleza, li se ofera sansa de a munci in Grecia pe o perioada minima de 3 luni, de a cunoaste cultura greceasca, imbunatati limba engleza, castiga experienta de munca si de viata, a face prieteni din toata Europa, de a obtine un certificat international de practica (la cerere), de a calatori si a se distra.


?


Laura Moise


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.