Locuitorii acestei Planete victime ale unor experimente politice, sociale şi economice

Locuitorii acestei Planete victime ale unor experimente politice, sociale şi economice

1 31

De sute de ani deja, locuitorii acestei Planete nu mai sunt beneficiari, ci victime ale unor experimente politice, sociale şi economice care, printr-un efect cumulativ, au atins punctul critic al distrugerii omenescului, a esenţei umane, a fibrei celei tari a speciei.
Toate aceste experimente sunt elaborate şi puse în practică printr-un circuit decizional de tip piramidal. La nivelul bazal, sunt pionii, cei care pun în aplicare planurile, cei care asigură fără să știe și fără să vrea derularea efectivă a experimentelor.
La mijloc, sunt cei care conduc lumea la vedere – preşedinţi, premieri, guverne, parlamente, servicii, instituţii influente naţionale şi internaţionale, puternici bancheri şi oameni de afaceri.
Sus, ei bine, sus… avem deja de a face cu adevăraţii conducători şi iniţiatori ai tuturor acestor experimente – fiinţe al căror scop nu este doar controlul, ci dirijarea umanităţii către un sens evolutiv opus celui cerut de destinul şi menirea regnului uman.

Autor: Liviu Pleșoianu
Sursa: facebook.com

COMENTARII

 1. De ce te-ai dat la fund,omule?
  Aveai verb.aveai replica taioasa, fa ceva ca ai potential!
  Uite ,iti dau o tema pe mana ta:
  „‘ Ucraina care astazi e invinsa de armata rusa a pornit de la inceputcu incalcarea conventiilor internationale prin minarea litoralului Marii Azov cu mine antipersonal pentru care 80% din tarile ONU au semnat interzicerea minelor.
  Nici NATO si nici UE nu au avut o reactie pentru asa ceva.
  In timp ce romanii din comunitati in extinctie sunt inrolati cu forta intr-un razboi strain lor nu am vazut nici macar o singura reactie din partea politicienilor si a mediei evreiesti din Bucuresti . ..
  Liniste totala….
  Ucraina care a anexat Buceacul, Herta si Bucovina de Nord nu respecta nicoi macar Conventia de la Geneva si nici astazi si nimeni nu spune un cuvant.
  In schimb , invazia si colonizarea cu ucrainieni e incurajata de toata media si de toate partidele din Romania .
  Politica nu se face emotional!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.