Localul „La Corn”, cel care primea și clienții nevaccinați, s-a închis din...

Localul „La Corn”, cel care primea și clienții nevaccinați, s-a închis din cauza pierderilor

0 42

În centrul Brașovului exista un local al cărui patroni curajoși au anunțat public că nu vor face discriminări între clienții vaccinați și cei vaccinați și nu vor solicita cetificatul verde indiferent de consecințe.
Și consecințele au fost, un val de controale ale instituțiilor statului abătându-se asupra lor. Până La urmă nu au mai rezistat… Începând de joi unitatea s-a închis, din cauza pierderilor, deși brașovenii au frecventat locația.
Patronii au anunțat că vor suspenda activitatea în interior, oferind posibilitatea clienților de a comanda mâncarea la pachet.
Inițial la intrare trona un anunț care-i asigura pe clienți că în localul respectiv nu contează vaccinarea pentru că nu se poate face discriminare în baza certificatului verde, aspect dealtfel prevăzut în Constituție.
Este singurul local de aceest fel din Brașov, sau chiar din țară, ai cărui patroni au sfidat public măsurile guvernamentale neconstituționale prevăzute în legislația de alertă și de restricționare a libertăților individuale, altfel decât prin lege.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.