LLP Dynamics – planuri strategice bazate pe rezultate pozitive

LLP Dynamics – planuri strategice bazate pe rezultate pozitive

0 92
 
LLP Dynamics, una dintre cele mai importante companii de consultanţă din Europa Centrală ÅŸi de Est, a încheiat anul 2012 cu rezultate deosebite, înregistrând o creÈ™tere a venitului cu 16% față de anul precedent È™i un profit net de 29% față de 2011. De altfel, în ultimii 3 ani divizia/compania a reuÈ™it să menÈ›ină È™i să crească profitul È™i cifra de afaceri în mod constant, culminând în 2012 cu obÈ›inerea celui mai mare procent de pâna acum. Aceste cifre sunt cu atât mai importante cu cât ne referim la primul an de operare independentă a LLP Dynamics.
 
LLP Dynamics CEE s-a desprins ca entitate independentă din cadrul grupului LLP Group la sfârÈ™itul anului 2011, in cele 5 țări – Bulgaria, Cehia, Ungaria, România È™i Slovacia – cu scopul de a se concentra exclusiv asupra soluÈ›iilor Microsoft Dynamics.  Aceasta s-a dovedit a fi o decizie corectă, confirmată atât de rezultatele financiare deosebite ale anului 2012, cât È™i  de cele două distincÈ›ii primite în decursului anului trecut – alegerea sa în Microsoft President’s Club È™i Microsoft Inner Circle, ultima fiind cea mai prestigioasă titulatură pe care o poate primi un partener Microsoft È™i din care fac parte doar 41 de companii la nivel mondial din totalul de 6000 de parteneri Gold. În România, LLP Dynamics este  singura companie membră Inner Circle.
O dovadă în plus a creÈ™terii constante pe care a înregistrat-o, LLP Dynamics a achiziÈ›ionat în cursului anului 2012 un partener Microsoft Dynamics AX din Slovacia, acum firma acÈ›ionând sub umbrela companiei.
Toate aceste realizări nu ar fi fost posibile fără clienÈ›ii proprii, fără încrederea cărora compania n-ar fi reuÈ™it să aducă, prin competenÈ›ele deÈ›inute,  un plus valoare în domeniul în care activează. 2012 a fost un an dificil din punct de vedere economic, dar companiile au fost mai bine pregătite să se adapteze decât înainte. Din criza economică companiile româneÅŸti au înÅ£eles că dezvoltarea bazată pe performanţă este singura capabilă să reziste ÅŸocurilor inevitabile ale pieÅ£ei. Managerii au investit în găsirea celor mai bune soluÈ›ii software care să stea la baza dezvoltării afacerilor lor.
Pentru anul 2013 planurile sunt de menÈ›inere pe acceaÈ™i linie ascendentă, având alături parteneri strategici în oferirea de servicii de calitate clienÈ›ilor săi. De asemenea, concentrarea va fi pe noile direcÈ›ii ale pieÈ›ei, direcÈ›ii explorate încă din anul precedent: cloud public (Microsoft Azure) È™i privat, licenÈ›iere SPLA, oferirea de soluÈ›ii complet integrate hardware&software&servicii.
LLP Dynamics este specializată în implementarea de soluÅ£ii software de business ERP – Microsoft Dynamics NAV ÅŸi Microsoft Dynamics AX – pentru companii multinaÅ£ionale ÅŸi locale. Cu o vastă experienţă de peste 240 de implementări de Microsoft Dynamics NAV ÅŸi peste 60 de implementări Microsoft Dynamics AX, LLP Dynamics este unul din cei mai experimentaÅ£i parteneri Microsoft Dynamics din regiune.
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.