Liviu Dragnea, prima reacție după votarea Codului Penal

Liviu Dragnea, prima reacție după votarea Codului Penal

1 128
Liviu Dragnea: Decizia lui Iohannis și a unui grup restrâns de oameni cu puteri oculte a fost ca eu să fiu anihilat
Liviu Dragnea a negat din nou, miercuri, că modificările aduse Codului Penal ar fi vizat direct dosarul său și a susținut că nu crede că va „scăpa”, dar nu vrea să plece „ca prostul din această viață și din această funcție”, ci dorește să lase în urmă „o țară mai bună”.
„Eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și din această funcție. Duc această lupta până când fiecare român o să știe că poate avea încredere în justiție”, a spus Dragnea, la puțin timp după ce Camera Deputaților a votat proiectul PSD-ALDE privind modificarea Codului Penal.

„Nu cred că o să scap”, dar vreau „să știu că am lăsat, împreună cu colegii mei, pe care îi felicit că rezistă la presiuni, o țară mai bună. Asta e obiectivul nostru. Eu cred că Dumnezeu ne va ajuta”, a susținut Dragnea.

„În ce privește persoana mea, decizia luată acum un an și jumătate de Iohannis și un grup restrâns de oameni cu puteri oculte a fost că indiferent cum va fi eu să fiu anihilat. Mâine pot să îmi facă două mii de dosare”, a continuat acesta, afirmând că acest grup de oameni „își joacă destinul„, respectiv „pierderea unei puteri inimaginabile, oculte, nelegitime”.

Dragnea a afirmat că modificările promovate prin noul Cod Penal au ca scop să nu mai permită ca „mii de oameni nevinovați să tremure până află sentința și să nu știe dacă rămân în libertate”.

Chestionat de o ziaristă cum comentează zvonurile potrivit cărora a încercat să își negocieze soluția în dosarul Teleorman prin negocieri subterane, Liviu Dragnea i-a cerut să meargă la Parchetul General și să spună de unde are astfel de informații.

„M-am săturat de prostiile astea, cu cine să negociez de la statul paralel, cu Pahonțu? Noi nu știm să negociem, că nu știm cu cine”, a reacționat șeful PSD.

Întrebat dacă nici redefinirea noțiunilor de abuz în serviciu și de grup infracțional organizat nu îi este dedicată, Dragnea a răspuns: „Eu nu cred că scap de acuzații”.

COMENTARII

 1. Faptul ca Dragnea nu vrea sa vanda tot gazul din Marea Neagra in tarile vest europene si vrea sa pastreze o parte din gazul din Marea Neagra pentru a nu mai importa gas rusesc si pentru a dezvolta economia tarii
  DOVEDESTE CA ESTE UN PATRIOT care vrea binele tarii.
  Olanda a impus ca 40% din gazul extras din apele care ii apartin sa apartina olandei pentru acoperirea necesarului intern dar borfasii de la OMV si EXXON vor sa vinda gazul romanesc la unguri si chiar ucrainienilor iar noi sa importam de la rusi. Asta-i culmea!
  Toate tarile din europa sa cuntinue inporturile degaz de la rusi sau sa le dea germania din cele doua conducte de gaz legate la rusi.
  Daca borfasii de la OMV si EXXON nu accepta o cota parte pentru necesarul intern al Romaniae guvernul nu trebuie sa ma vanda nimic.
  Toti cei care vrem sa pastram bogatiile tarii pentru copii nostri TREBUIE sa-l sprijinim pe Dragnea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.