Liviu Dragnea la RTV: Nu vreau sa fiu sub nicio forma premier!...

Liviu Dragnea la RTV: Nu vreau sa fiu sub nicio forma premier! REMANIERE? NU S-A DISCUTAT!

0 343

„Nu s-a discutat in partid despre nicio remaniere. Nu exista nicio intentie de remaniere […] Nu se poate vorbi ca pana la sfarsitul anului 2016 nu vor exista remanieri, dar asta este o discutie dintre mine si domnul Victor Ponta”, a spus presedintele Liviu Dragnea, intrebat de moderatori daca se va face o remaniere a Guvernului Ponta, dupa alegerea sa in fruntea partidului.

Declaratii Liviu Dragnea:

  • Daca as pune ca tot partidul este fericit de prestatia fiecarui ministru, atunci as minti. Nu e obligatoriu sa facem remanierea in seara asta. Aici este un echilibru al deciziei Asa se intampla in fiecare tara normala si in fiecare partid care se respecta. Sunt discutii la care participa si membrii partidului si premierul. Pentru a fi propusi ministrii, acestia trebuie sa treaca de Comitetul National al Partidului.dragnea o
  • Faceti o foarte mare eroare. Eu nu sunt trimis in judecata pentru coruptie, a raspuns Dragnea, dupa ce Ciutacu a afirmat ca un cercetat penal a fost inlocuit de un condamnat in prima instata in fruntea PSD-ului. Din cate inteleg eu nu o sa fiu condamnat la moarte. Nu imi este teama, merg cu incredere la proces.
  • Dragnea a amintit ca a fost ales in fruntea PSD-ului in urma primului scrutin universal post-decembrist organizat in interiorul unui partid romanesc.
  • Ce trebuia sa fac domnule Ciutacu. Sa merg prin judete sa le spun sa nu ma voteze? Daca ceilalti nu au avut curaj sa ma infrunte
  • Dvs faceti niste afirmatii foarte grave. Ma acuzati ca nu am fost de acord cu deschiderea unor noi sectii de votare in Diaspora? Daca vreti sa merg maine la DNA… Ceea ce stiu eu e ca toate prevederile legale au fost respectate. Eu am spus atunci ca BEC-ul trebuie sa aranjeze. Eu nu am avut nimic de a face cu sectiile din Diaspora. Daca cineva insista sa am ceva de a face…
  • Eu sper ca anul 2016 sa fie momentul cand presedintele Klaus Iohannis aduna toate fortele politice in jurul unui proiect de tara.
  • Victor Ponta. Cred ca anul 2016 va fi anul caracterizat de o guvernare la fel de buna ca pana acum.
  • Cred ca 2016 s-ar putea sa fie un an in care Calin Popescu Tariceanu va fi din ce in ce mai mult validat politic, daca va merge mai mult in teritoriu.
  • Daca nu o sa fiu omorat, asa cum prevedati dvs, atunci sper sa fiu in continuare fruntea partidului in 2016. Nu vreau sa fiu sub nicio forma premier.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.