Litoralul pentru toti

Litoralul pentru toti

0 59

S-a lansat programul social „Litoralul pentru toti”
Minivacanta de 1 mai se apropie de sfarsit. Sezonul estival este insa de abia la inceput. Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului, anunta inceperea programului „Litoralul pentru toti”.
Cele aproape 3000 de locuri de cazare, cu tarife reduse, vor fi disponibile pana la jumatatea lunii iunie. Acestea sunt atat in pensiuni, cat si in hoteluri de una, doua si chiar patru stele din statiunile Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche.
Sase nopti de cazare la un hotel de o stea costa 39 de lei, un sejur la un hotel de 2 stele costa 159 de lei, iar la unul de 3 stele, 189 de lei. 360 de lei vor trebui sa plateasca cei care vor sa locuiasca la un hotel de patru stele.
A doua parte a programului se va desfasura in perioada 1 septembrie – 15 octombrie.
Pentru iubitorii vacantelor la tara, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural a pregatit, deasemenea o surpriza: preturi promotionale pentru cateva zile la tara. O vacanta de cinci nopti costa la pensiunile de doua margarete 150 de lei, iar la pensiunile de 3 sau 4 margarete, mai putin de 200 de lei.
Programul care se va desfasura in perioada 5 mai – 15 iunie, include pensiuni din peste 30 localitati din tara.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.