Liniste si detasare in dosarul Gribenco

Liniste si detasare in dosarul Gribenco

0 110

Procurorul care se ocupa de cazul jafului armat de la Brasov a fost detasat la Bucuresti! Se ocupa este un fel de a spune, pentru ca presa nu mai are cunostinta de cateva saptamani despre actiunile anchetatorilor, asupra carora se pastreaza cel mai mare secret. Serghei Gribenco, basarabeanul banuit a fi autorul celor doua crime comise in seara zilei de 29 ianuarie, nu a fost inca audiat de procurori. Asta in ciuda faptului ca, potrivit unor surse din cadrul IGPR, analizele ADN confirma prezenta lui Gribenco la locul faptei.
Dupa doua luni si jumatate de la jaful armat din centrul Brasovului, in care doi oameni au murit, iar un al treilea a fost mutilat pe viata, anchetatorii nu mai sufla o vorba despre mersul anchetei. Serghei Gribenco, principalul suspect, nu a fost audiat nici pina la aceasta ora in dosar, desi analizele ADN ale urmelor lasate pe geamul masinii in care au fost impuscati cei doi angajati ai casei de schimb valutar confirma ca basarabeanul a fost la locul atacului in seara de 29 ianuarie. Se pare ca Gribenco a fost ajutat de o alta persoana, tot din Republica Moldova, care ar fi tras cu o a doua arma.
Printr-o decizie oarecum curioasa, de dosarul jafului armat de la casa de schimb valutar se va ocupa de-acum procurorul Sorin Benga, dupa ce procurorul Sorin Vasilache din cadrul Parchetului de pe linga Curtea de Apel, cel care instrumentase pana acum acest caz, a fost detasat la Ministerul Justitiei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.