Liberalul Ben Oni Ardelean a confudat sprițul cu… pastile pentru inimă!

Liberalul Ben Oni Ardelean a confudat sprițul cu… pastile pentru inimă!

0 25

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a fost oprit la timp, fără să producă accident. El a rămas fără permis după ce a fost prins de polițiștii din București în timp ce conducea cu o alcoolemie peste limita legală.
Ben Oni Ardelean a fost oprit de polițiști luni seară, în Piața Victoriei, la un control de rutină. Acesta a fost testat cu etilotestul, iar polițiștii au constatat că avea o alcoolemie de 0.11 în aerul expirat.
Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Capitalei.

Contactat de HotNews.ro, parlamentarul a spus că va face contestație pentru că a luat „doar niște pastile de inimă”. „În ultimele săptămâni am avut probleme cu tensiunea și am luat doar niște pastile de inimă care se pare că au ieșit la etilotest. Știți că și lidocaina iese în etiloteste drept alcoolemie. Am solicitat repetarea testului dar domnii polițiști nu au dorit. Voi face contestație”, a declarat deputatul PNL pentru HotNews.ro.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Ben Oni Ardelean este la al doilea mandat de deputat și a fost și senator (2012-2016 ), sub sigla PNL.

Beni Ardelean a trăit, dacă ne luăm după CV, toată viața lui, a trăit din din vorbe, fiind un magnific gargaragiu și deloc papagal liberal. La Antena 3, la PNL sau prin bisericile baptiste din România. Ca orice pastor mare iubitor de dumnezeire, dovedește o ubicuitate remarcabilă. Face Teologia și la București și la Atlanta, între 1994 și 1995. Între 2001 și 2003 mai prestează la un alt institut biblic din SUA, în timp ce este pastor în România.
În 2004-2005 face, din senin, o postuniversitară la Politehnică la Timișoara, dar și un curs în California pe IT.
Între 2007 și 2008, în timp ce este pastor, lucrează la Institutul Teologic din București face și două doctorate, unul în științe politice (SNSPA) și unul în teologie (București), are două burse de cercetare, una în Anglia și una în SUA, înființează trei firme, mai apare ca acționar în încă una și pune la cale nu mai puțin de (stați jos) 33 de vânzări și cumpărări de pământuri în județul Timiș în 12 luni.
Câștigă peste 700.000 de EUR, scurt.
Nevasta primește și ea un cadou de 46.069 EUR de la angajatorul ei – o asociație religioasă, iar domnul Beni dădea împrumut peste 200.000 de EUR și avea patru case cu peste 1200 de metri pătrați.
Bursele de cercetare nu apar în declarația de avere, iar firmele nu sunt menționate în CV.
Cumva, doar patru ani mai târziu, când domnul devine senator, nu are nimic, dar nimic în bănci, deși a primit împrumuturile înapoi, a mai vândut o proprietate cu aprope 40.000 de EUR și nu a cumpărat nimica, nimicuța, conform declarației de avere. ANI, desigur, nu are nimic de comentat.
Nevasta, desigur, ajunge și ea angajată la stat, că doar e liberalismul ăla PSD-ist la putere. Numele pastorului deputat apare și într-un scandal sexual, iar consilierul domniei sale a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență.
Și acum, preacinstitul domn Beni nu are nimic în bancă deși este la al treilea mandat. A dat în schimb împrumuturi de vreo 115.000 de EUR la prieteni. A dat și la partid 158.100 pentru campania electorală, bani pe care tot noi proștii îi plătim înapoi. Dacă nu ar fi mare, mare credincios ar avea un profil senzațional de cămătar.
E unul dintre foarte puținii politicieni pe care nu pot să-i ascult, are un discurs pretențios și absolut vomitiv și este de o slinoșenie egalată doar de Rareș Bogdan.#haisictirPNL

Ar putea fi o imagine cu text

Ben-Oni Ardelean a absolvit în 1998 Facultatea de Teologie din cadrul Institutului Teologic Baptist din București.[3] Între 2004 și 2005 a urmat un curs postuniversitar la Universitatea Politehnica din Timișoara și un program de specializare la MAF din California.[3] Ben-Oni Ardelean este doctor în Științe Politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București (2009) și doctor în Teologie la Universitatea din București (2010).[3]

Activitate profesională

Ardelean a fost pastor baptist între anii 1998 și 2008, aparținând de Uniunea Bisericilor Baptiste din România.[3] Actualmente, acesta este conferențiar asociat al Facultatății de Teologie Baptistă a Universității București și cadru universitar la Institutul Baptist București.[4]

Activitate politică

Ben-Oni Ardelean a intrat în politică în anul 2008 cand a candidat pentru Senatul României, iar în 2009 a cadidat pentru Parlamentul European din partea Partidului Național Liberal (pe poziția 6 din lista PNL). În 2012 este ales Senator al Romaniei in Colegiul Senatorial 1 din Timișoara. Pe perioada mandatului de Senator al României a fost ales Secretar al Senatului Romaniei (2016), Secretar al Comisiei de Politica Externă a Senatului, Membru a Adunării
Parlamentare a Consiliului Europei și Membru a Adunării Parlementare a SEECP. În 2016 este ales Deputut al Romaniei în Județul Timiș din partea Partidului National Liberal. În legislatura 2016-2020 a fost ales Vicepreședinte al Camerei Deputaților (2017-2018), Vicepreședinte al Comisiei de Politică Externă a Camerei Deputaților și Membru în Adunarea Parlamentară a NATO. Ardelean este Vicepreședinte al Partidului Național Liberal ales în Congresul PNL din 2017, avand în coordonare domeniul Justiție și Drepturi Cetățenești, anterior congresului fiind Vicepreședinte PNL pe Regiunea Nord-Vest având în coodonare șase județe (BH, CJ, SM, SJ, MM, BN), precum și Președinte al Comisiei de Politică Externă a PNL. Domeniile majore în care a activat în politică au fost în principal legate de politica externă și politicile de securitate.

În decembrie 2020 Ben-Oni Ardelean a fost ales deputat de PNL în circumscripția electorală nr.37 Timiș. Acesta face parte din Comisia pentru politică externă în funcție de vicepreședinte.

Ben-Oni Ardelean se opune avortului și căsătoriei între persoane de același sex. În 2016 a fost unul dintre speakerii la Marșul pentru Viață organizat în Timișoara.[5] În 2017 a susținut proiectul de lege pentru modificarea definiției constituționale a familiei ca „uniunea dintre un bărbat și o femeie”.[6]

În 2021, Ardelean lansează Academia de Leadership Politic, proiect educațional care se adresează celor care doresc să devină leaderi politici sau să lucreze în instituțiile care implică lidership politic.[7]

Horia D.R.
Sursa: facebook.com & ro.wikipedia.org & CV PARLAMENT & hotnews

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.