Liberalii si-au ales stafful de campanie pentru europarlamentare

Liberalii si-au ales stafful de campanie pentru europarlamentare

0 64


Reuniti la Brasov pentru a-si pune la punct strategiile, liberalii si-au ales stafful de campanie pentru alegerile europarlamentare. Seful echipei ce va conduce campania este Dan Motreanu, considerat de premier ca un politician priceput si bun organizator.


Totodata, Tariceanu a dat ordin de imprastiere in tara. Aceasta vara va fi marcata de deplasari ale liderilor liberali si parlamentarilor ?in teritoriu, in cautarea voturilor pierdute. Sunt programate discutii cu mebrii de partid si cu simpatizantii, precum si evaluari la nivelul organizatiilor judetene.


?


In ce priveste tactica ce va fi abordata, Tariceanu, sfatuit la randul sau de Silberstein& Finkelstein, ii sfatuieste pe membrii PNL sa duca o campanie linistita, cu dezabateri bazate pe argumente, in care sa abordeze temele europene.


Un alt obiectiv stabilit de liberali la Brasov, a fost, pe langa alegerile europarlamentare, combaterea efectelor secetei. Premierul a declarat ca liberalii vor da o mana de ajutor ministerului agriculturii pentru a pune la punct o strategie antiseceta.


Asadar, vara fierbinte pentru liberali!


?


Bianca Sorescu


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.