Liberalii in opozitie totala?

Liberalii in opozitie totala?

0 187

Liberalii in opozitie totala!


Cum era de asteptat liberalii au reactie extrem de dura la motiunea PSD. Astfel, unul din greii PNL, vicepresedintele Puiu Hasotti a declarat vineri ca? vor intra in opozitie daca motiunea de cenzura a social-democratilor va fi adoptata in Parlament.
PNL va intra intr-o opozitie totala, de suta la suta, inclusiv fata de un guvern de tehnocrati. Este normal si moral, din punct de vedere al comportamentului politic, ca un partid care pleaca de la guvernare in urma unei motiuni de cenzura sa nu revina la guvernar”, a afirmat, senatorul Puiu Hasotti.


Variante de guvernare


Liderul liberal considera ca un Guvern PNL-PSD este exclus deoarece din punct de vedere doctrinar, ideologic si al Programului de guvernare nu este posibil asa ceva, la fel cum nu este posibil nici un Guvern PD-PSD, daca se tine cont de programul politic al democratilor si de declaratiile pe care acestia le fac.
Despre varianta unui Guvern minoritar PD sau PD-PLD, vicepresedintele PNL a afirmat ca „acesta ar fi si mai minoritar decat cel actual si nimeni nu e atat de inconstient sa se gandeasca la faptul ca Monica Macovei, Daniel Morar sau poate Tulus sa fie prim-ministru”.
„O alta formula de guvernare ar fi un Guvern minoritar PSD, dar stim foarte clar de la presedintele Traian Basescu ca este imposibil, iar la nivel declarativ asa stau lucrurile”, a afirmat senatorul liberalul.
Puiu Hasotti a mentionat ca nu agreeaza si ca nu i se pare corecta formula unui Guvern de tehnocrati, din moment ce exista partide politice.
Guvernele de tehnocrati sunt fie o iluzie, fie aranjamente subterane care pana la urma nu dau Guverne de tehnocrati„, a spus vicepresedintele PNL.


Optimist, legat de alegeri anticipate, Hasoti nu crede nici in posibilitatea organizarii acestora in urmatoarea perioada.


?


?Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.