Liberalii brasoveni si-au prezentat candidatul pentru europarlamentare

Liberalii brasoveni si-au prezentat candidatul pentru europarlamentare

0 62

Liberalii brasoveni si-au prezentat joi candidatul pentru alegerile europarlamentare din toamna, in persoan viceprestedintelui Organizatiei de Tineret a PNL la nivel national, Csibi Magot Imre, nimeni altul decat consilierul presedintelui Camerei Deputatitor, Bogdan Olteanu.


„Este primul judet pe care il vizitez, dupa amanarea alegerilor in umra cu cateba luni. Campania mea elctorala va fi una in stil american, in care voi discuta cu populatia direct si cu reprezentantii PNL. am pregatita o rulota cu care ma voi deplasa in tara”, a declarat Csibi Magor, intr-o conferinta de presa.


Potrivit acestuia, Brasovul este al 11-lea judet pe care acesta il viziteaza in precampania electorala.


Csibi Magor este in varsta de 27 de ani si preda la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si se afla pe locul 6 intr-un clasament intocmit de liberali pentru locurile eligibile de parlamentari europeni. In programul sau de campani se situeaza cicni principii de baza: migratia libera a fortei de munca in UE; recunoasterea diplomelor universitare in Europa; protectia mediului; protectia consumatorului; masurile restrictive pentru fumat.


Chiar daca nu este nascut in Brasov, ci in Miercurea Ciuc, candidatul pentru fotoliul de europarlamentar este sprijinit de catre liberalii brasoveni, mai cu seama ca este si liderul tineretului liberal eurpean pentru Europa de sud-est.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.