Liberali pusi pe …fuziune!

Liberali pusi pe …fuziune!

0 92

Liberalii moldoveni par a se trezi dupa sarbatori cu idei dubioase si “revolutionare”. Fostul secretar coordonator al PNL Iasi, Valerian Salavastru, finul liderului liberal iesean Relu Fenechiu, solicita organizarea unui congres extraordinar al PNL pentru schimbarea actualei conduceri centrale a PNL. Principala acuza este data de faptul ca sefii liberali au negociat neprofesionist formarea guvernului.
Liberalul Valerian Salavastru propune pe langa schimbarea conducerii actuale a PNL, dar si demararea unui dialog PDL-PNL pentru formarea unui „puternic partid de dreapta”.
„Motivul principal al acestui demers este scoaterea pe «centura» politicii romanesti a PNL prin negocierile purtate imediat dupa alegerile din 30 noiembrie. Este incredibila «forta» de negociere a liderilor PNL care avand doua variante din trei de a intra la guvernare (si PDL si PSD au dorit alianta pentru formarea guvernului cu PNL), partidul a ajuns in varianta a 3-a (singur cu UDMR in opozitie – opozitia «purice» de 20 la suta). Negocierea acestora a fost total neprofesionista, acestia dand dovada de aroganta in negocieri”, a declarat duminica Valerian Salavastru, intr-un comunicat de presa.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.