Lia Olguta Vasilescu a trecut la PRM

Lia Olguta Vasilescu a trecut la PRM

0 100


Este clar ca in PRM se intampla lucruri nu tocmai frumoase. Mitica Dragomir a plecat acum vreo 2 luni, Daniela Buruiana a devenit o securista renegata, acum deputatul Lia Olguta Vasilescu a trecut la PSD.


Aceasta miscare a deputatei surprinde cu atat mai mult cu cat ea are la activ doua mandate obtinute pe listele PRM iar atunci cand gruparea Ciontu a parasit partidul s-a numarat printre cei mai infocati sustinatori ai lui Corneliu Vadim Tudor. Acum Lia Olguta a trecut in alta tabara si a facut-o fara mare valva. Nu si-a motivat migratia, a spus doar ca n-a facut-o pentru functii, ca dimpotriva, miscarea a costat-o din acesrt punct de vedere.


Surse din interiorul PRM dau de inteles ca Lia Olguta Vasilescu ar fi fost condamnata pentru anumite proiecte de legi care au primit avizul Comisiei de invatamant pe care o conducea, iar PRM a decis retragerea sprijinului politic pentru conducerea respectivei comisii, ceea ce asuparat-o pe deputata.


Cert este ca Mircea Geoana s-a aratat incantat de noua membra a partidului pe care il conduce, declarand ca este un castig.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.