Legile educatiei trebuiesc dezbatute public

Legile educatiei trebuiesc dezbatute public

0 168

Legile educatiei trebuie dezbatute public
Armonia din Guvernul condus de Emil Boc nici macar la nivel de intentii nu se manifesta. Ministrul Educatiei il contrazice pe premierul Emil Boc, care a anuntat sambata ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legile educatiei, iar acesta va reprezenta un test pentru colegii de coalitie de la PSD. Fara discutie aceste legi, ale educatiei, nu pot fi trecute ca un test al coalitiei ele se impun a fi rezultatul unui demers care nu mai trebuie revizuit trimestrial sau anual.
” Asumarea raspunderii pe Legile educatiei reprezinta o decizie politica ºi nu este cea mai potrivita”, a afirmat duminica seara ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, insistand ca aceste legi trebuie dezbatute public inainte de a fi adoptate, anunta Mediafax.

Un Guvern fara purtator de vorbe
Ecaterina Andronescu a adaugat ca subiectul asumarii raspunderii Executivului pe Legile educatiei nu a fost discutat in sedinta de Guvern, dar in opinia sa, o dezbatere publica pe aceste legi este necesara.
Intrebata daca, in conditiile in care acest subiect nu s-a discutat in Guvern, premierul a iesit si a vorbit in nume propriu, Ecaterina Andronescu a replicat: „Nu pot sa controlez punctul de vedere pe care il exprima premierul”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.