LEGAMANTUL lui Dumnezeu cu oamenii este si CURCUBEUL(2)

LEGAMANTUL lui Dumnezeu cu oamenii este si CURCUBEUL(2)

0 941
 
CENTRUL din  CRESTETUL  CAPULUI denumit   SAHASRARA  are culoarea ALBA.
Majoritatea  oamenilor şi din nefericire mulţi copii, poartă când vremea este rece o căciulă neagră, sau pălărie, sau şapcă etc. În toate aceste cazuri este ecranată şi insuficient hrănită cu energii cea mai mare  ceakră,  cel mai important centru energetic al  corpului. Urmarea este oboseala psihică, dureri de cap, lipsa de concentrare, etc.  Acelaşi efect îl are vopsirea părului în culoarea neagră (atentie,dle Cancescu!) sau folosirea accesoriilor de păr negre. Această ceakră trebuie lăsată liberă, iar în caz de forţă majoră (vreme) să fie acoperită cu alb sau nuanţe de alb – căciulă, batic, şapcă. De exemplu albanezii poartă pe cap numai căciuli albe, ceea ce este extrem de benefic şi gândirea lor este uşoară şi  corectă, deoarece se hrănesc corect cu energii în creştetul capului.
  Tălpile picioarelor. Prin tălpi, în timpul mersului, corpul fizic evacuează, debarasează, în nod firesc şi natural rezidurile energetice ale corpului rezultate din metabolismul energiilor, pe tălpi existînd zone care corespund tuturor organelor interne.  Dacă folosim pantofi negri,sau ciorapi negri ecranăm tocmai centrii de evacuare, debarasarea naturală a acestor reziduri enegetice, ceea ce poate atrage dureri de picioare, umflături şi ceea ce este mai grav – „curăţirea energetică” a organelor interne ale corpului. De aceea mersul desculţ este extrem de benefic, mersul prin apă, reflexoterapia,la fel de eficiente, etc. Şi tot de aceea este extrem de benefic a purta numai pantofi care să nu fie negri, a purta pantofi sport mai ales albi şi mai ales şosete albe, albăstrii, crem, uşor gri,  maronii ,este excelent . Un om de afaceri îşi realizează un birou folosind mobilier negru, calculator negru, obiecte de birotică negre, televizor negru, canapele negre, scaun pe care stă negru, etc. Acel spaţiu nu mai este benefic pentru o gândire clară,deschisa şi statul mai multe ore într-un  astfel de spaţiu parca iti inegreste sufletul, îl stoarce de energie. Rezultatul este o îmbolnăvire de orizont, iar afacerile nu vor mai merge strălucit, deoarece totul se află pe rezonanţa negru.
 Culoarea neagră   poate fi folosită, dar nu în spaţiul ambiental, ci numai în îmbrăcăminte, de către acele persoane care îşi propun să se depărteze de ,,cele lumeşti” adică să-şi estompeze pornirile trupeşti şi această energie conservată să o sublimeze în energii spirituale.  Este cazul cu haina preoţească şi monahală, care este neagră,atat pentru femei,cat si pentru barbati, căci ei aceasta urmăresc, să-şi tempereze sexualitatea şi să-şi întărească spiritul. Dar în cazul lor, ceea ce ei nu primesc suficient ca fluxuri de energii prin primii patru centri  energetici ai corpului, ei preiau pe alte căi, stând mult timp din zi în Biserici, pe spaţiile curate ale mănăstirilor, în apropierea icoanelor, în orele lor de rugăciune etc.În plus ei mai preiau energii superioare prin legăturile cereşti suplimentare pe  care ei  le primesc, la tunderea în  monahism sau la hirotonisire, legături cereşti pe care oamenii obişnuiţi nu le au.Deci negru potrivit la monahi, nu este potrivit la mireni, decât dacă trăiesc în lume, dar ca niste calugari! 
În tot ceea ce oamenii închină lui Dumnezeu (vezi turnul Babel) sau folosesc pentru ei, nu trebuie să folosească materiale negre , nici acasă,  nici la serviciu, nici la şcoală sau în altă parte, ci numai şi numai culori şi nuanţe din CURCUBEU. Trebuie respectat acest legământ pe care Dumnezeu l-a făcut cu oamenii, atât din motive de credinţă, dar şi din motive văzute şi  nevăzute care ne influenţează viaţa de zi cu zi.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.