Lectii de psihoterapie la Brasov

Lectii de psihoterapie la Brasov

0 100

Centrul de consiliere si psihoterapie FILIA- Brasov va invita marti, 9 februarie 2010, intre orele 18:30-22:00, la workshop-ul “Trezirea gandirii constient-creative”.
Este vorba de o intalnire cu o serie de psihologi care te invata sa te ghidezi dupa dictonul latinesc „Nosce a te ispum” (Cunoaste-te pe tine insuti!”). In vremurile de criza pe care suntem nevoiti sa le traim, este important sa va creati un scut de autoaparare si sa invatati sa va controlati trairile pentru a trece mai usor peste probleme.
Organizatorii promit urmatoarele beneficii in cazul in care va hotarati sa participati la acest curs: autocunoastere; constiinta de sine crescuta; inteligenta emotionala; incredere in sine; optimism si pofta de viata; flexibilitate in comportament; rezistenta crescuta la stres si boli; solutii noi si creative la provocarile vietii;libertate si capacitate de decizie;
putere personala; raspunsuri; autonomie; o imagine mai completa a naturii umane; o viata in armonie cu sine si mediul inconjurator; tehnici pe care sa le iei acasa; tehnici cu care -i poti ajuta pe cei dragi.
„Fantezia este mai puternica decat stiinta, deoarece fantezia ascunde in sine toata stiinta” spunea Albert Einstein.
Psihologii care vor sustine acest workshop sunt: Carmen Camarzan, trainer si coach format la Institutul Kutchera Viena-Austria (NLP – Resonanz Method), psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, Master in consiliere psihologica si educationala, Master Practician NLP (Programare Neuro Lingvistica) certificat IANLP (Asociatia Internationala pentru Programare Neuro Lingvistica) si ARONLP (Asociatia Romana pentru Programare Neuro Lingvistica). A urmat stagii de formare in psihoterapia experientiala si psihoterapia copilului.
Biletul de intrare la acest workshop este 80 RON, 20% reducere pentru studenti, someri si pensionari.
Cei interesati pot cere informatii suplimentare la telefon 07240.50000.
Inscrierea va fi considerata valida numai pe baza acestei confirmari telefonice.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.