Lectie gratuita de TANGO la Brasov

Lectie gratuita de TANGO la Brasov

0 51

Astazi, 21 noiembrie 2009, intre ora 16.30- 18.00, Studio Tango Nada Mas din Brasov va asteapta sa veniti in pasi de dans la lectia deschisa, gratuita, interactiva, cu tematica “Tangoul argentinian – 3 pasi, doua cuvinte”.
Trei sunt pasii de baza, doua sunt cuvintele care definesc tangoul pentru fiecare dintre noi: ‘iubire-intensitate’, ‘bucurie-durere’, ‘pasiune-traire’… fiecare il exprima cum simte.
Studio Tango Nada Mas Brasov este scoala de predare exclusiva a tangoului argentinian, fiind locul ideal de start si pentru novicii in tango!
Programul de predare este conceput sa te familiarizeze usor si rapid cu dansul – tangoul argentinian, dupa cum declara profesorii de dans ai scolii.
“Daca nu ai mai dansat tango argentinian pana acum, acest program este gandit pentru tine! Cu indrumarea noastra si prin structura cursurilor desfasurate intr-o frumoasa si spatioasa sala parchetata, te vom pune in miscare imediat! Acest program te va pregati pentru descoperirea tangoului! Te vom ajuta sa inveti rapid si usor acest dans!”
Locatia: Liceul Aprily Lajos- Sala Festiva –
Str. Dupa Ziduri nr.3 (Livada Postei)
Pentru mai multe detalii, puteti accesa: www.tangobrasov.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.