Le-am batut pe norvegience

Le-am batut pe norvegience

0 74

Prima reprezentativa de handbal feminin a Romaniei a reusit sa treaca la limita de similara Norvegiei, cu scorul de 21-20 (6-12), in primul meci din grupa B a Cupei Mondiale, care se desfasoara in Danemarca.
Tricolorele au inceput foarte slab partida, dovada si distantarea la sase goluri a norvegiencelor. Doar Manea si Neagu au reusit sa inscrie pana in minutul 19, lista marcatoarelor fiind completata cu Moldovan si Ardean, pana la pauza. Nordicele, chiar daca au mai ratat si ele, au fost mult mai pragmatice, ritmul rapid de joc fiind greu de contracarat de echipa Romaniei.
La reluare, Romania a intors „foaia”. In doar sase minute a marcat cinci goluri, revenind in joc (11-12), pentru ca Neagu sa aduca egalarea in minutul 41 (14-14), dupa cateva faze excelente in aparare ale Romaniei, care a recuperat mingi pretioase. Au urmat momente haotice in jocul ambelor echipe, 15-16 (min. 45), cu ratari pe banda rulanta, dar Romania a gasit forta sa preia conducerea, 18-17 (min. 50). Cu trei minute inaintea finalului, tricolorele aveau de asemenea avantaj, 20-19, iar cu 50 de secunde ramase din joc, 21-20. Acesta a fost si scorul final, Norvegia ratand ultimul atac.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.