Laura Bratosin: Brașovul a căzut de pe hartă!

Laura Bratosin: Brașovul a căzut de pe hartă!

6 182

Fostul lider municipal al ALDE Braşov (singura doamnă care a condus la nivelul municipiului un partid cu reprezentare parlamentară), directorul Laura Bratosin acuză lucruri vizibile dar pe care în mod onest (cum face dânsa) nu le pomeneşte-aminteşte nici un politician din urbe.
Iată exact ce spune doamna Laura Bratosin:
,,Zilele trecute am avut sentimentul ca Brașovul ,,a căzut” de pe hartă. Sentimentul acesta greu de definit de patriotism local ,,s-a răsculat” și am început sa caut motive raţionale de a-l contracara. Nu am reuşit. Pentru că  sunt atât de multe motivaţii civice de revoltă, din păcate, încât acestea nu pot fi reprimate.
Nu vreau să vorbesc aici nici depre aeroport, nici despre autostrada, dar aş vorbi despre spital – cel municipal sau metropolitan, nu contează cum se numește – despre care nimeni nu mai vrea să amintească. Şi pentru care ar fi bani in bugetul Municipiului Brasov. Și depre gara Braşov s-a tot vorbit și tot degeaba. O clădire nouă nu ar fi mai frumosă, mai apropiată de legislația actuala, eventual prietenoasă cu mediul înconjurator, ca tot vrem sa fim Smart City- oraș inteligent ?
Și dacă tot am vrea sa fim Smart, poate i-am obliga pe dezvoltatorii imobiliari sa proiecteze Smart și ecofrendly.
Și dacă tot se vorbește zilele acestea despre alocațiile copiiilor și politicile de creștere a natalității, oare nu ar fi potrivit sa construim creșe?
Și dacă tot am reușit sa avem asfalt, becuri și curățenie, oare nu ar trebui să fim atenți la dezvoltarea orașului, la educație și la funcționarea lui? Doar întreb…
Și mai întreb ceva, avem brasoveni prin tot felul de funcții, mai mari sau mai mici, oare nu-i inghioldeste patriotismul local? Nu-i unește?”

Răspunsul redacţiei: NU. 

COMENTARII

  1. Este dificil de a da un răspuns la acastă întrebare doar pentru simplul fapt că au fost atinse aceste probleme delicate pentru brașoveni.
    O discuție amplă cu persoane ce au în sânge acest spirit național pot lămuri ,poate,viitorul lider.

  2. Clujul a avut un clujean Prim ministru, care a „pompat” fonduri pentru dezvoltarea urbei si se vede. Brasovul are un Prim ministru. Oare o fi invatat ceva de la colegul lui e la PNL Cluj???

  3. Nu, deocamdata! Ar fi nevoie de o adevarata persoana, puternica, care sa uneasca oamenii. Este doamna Laura Bratosin aceasta persoana care sa readuca speranta brasovenilor?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.