Lansare de carte la Libraria

Lansare de carte la Libraria

0 61

Libris Brasov si Editura Eikon va invita marti, 15 aprilie 2008, incepand cu ora 13.00 la Libraria „St.O. Iosif”, la lansarea volumului: „POVESTI IN OGLINDA” de MIRCEA MOT. Evenimentul va fi prezentat de scriitorii brasoveni Doru Munteanu, Florin Sindrilaru, Andrei Bodiu si Nicolae Stoie.
Cu acest prilej, actorul George Custura va lectura un fragment din textul autorului, ducandu-ne in lumea mirifica a povestilor cu “Substantiv Imparat”, “Pajul Verbului”, “Copilele cu inima de aur: Conjunctia si Prepozitia” si alte astfel de personaje.
„Nascute dintr-un ghidus spirit resurectional, cele saizeci de pagini ale povestilor lui Mircea Mot concentreaza in fapt, puse sub semnul oracular al oglinzii, mari teme-aspiratii ale omenirii: nemurire si moarte, Ghilgames si Orfeu, parelnice hotare intre lumi, Muntele vrajit al lui Thomas Mann si Povestea fara sfarsit a lui Michael Ende. Dar mai ales cartea s-a „scris” din nostalgia si din setea de copilarie. In spatele „oglinzilor” scriitorului sta lacrima, oglinda universala”, spune scriitorul Florin Sindrilaru despre volumul care va fi lansat marti la Brasov.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.