La Whasington: FEDERATIA RUSA, LA…BRAT CU REPUBLICA MOLDOVA!

La Whasington: FEDERATIA RUSA, LA…BRAT CU REPUBLICA MOLDOVA!

0 113
                                         
PreÈ™edintele Statelor Unite, Barack Obama, salută adoptarea proiectului de lege elaborat de către Senatul SUA care prevede anularea amendamentului Jackson-Vanik pentru FederaÈ›ia Rusă È™i Republica Moldova È™i este gata să-l semneze, informează UNIMEDIA.  „Salut faptul că ambele partide au lucrat împreuna în Camera ReprezentanÈ›ilor È™i Senat la proiectul de lege care prevede abrogarea amendamentului Jackson-Vanik pentru Rusia È™i Republica Moldova, fapt care permite extinderea relaÈ›iilor normale comerciale cu ambele țări. AÈ™tept cu nerăbdare să primesc È™i să semnez acest document," se spune în declaraÈ›ia de presă semnată de Barack Obama.
Departamentul de Stat, de asemenea, salută anularea amendamentului Jackson-Vanik pentru Federația Rusă și Republica Moldova, votată joi de către Senat, și autorizează președintele să extindă relații normale comerciale cu ambele țări.
„Noi sprijinim eforturile Republicii Moldova pe calea reformelor È™i aspiraÈ›iile sale de integrare în instituÈ›iile europene,” se mai spune în comunicatul de presă a Departamentului de stat al SUA.
Ziarul on line UNIMEDIA reamintește că ieri Senatul Statelor Unite ale Americii a votat pentru anularea amendamentului Jackson-Vanik cu 92 de voturi PRO și 4 voturi CONTRA.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.