La toamna Lord Of The Dance revine la Brașov

La toamna Lord Of The Dance revine la Brașov

0 1135

Celebra trupă de dans irlandez Lord of the Dance revine în această toamnă la Brașov, cu cel mai nou show, „Dangerous Games”, prezentând noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, de organizatori.

„Beneficiind de o abordare nouă și neașteptată, „Dangerous Games” propune publicului momente coregrafice incendiare — la propriu, efecte vizuale, jocuri de lumini și laser. Surpriza acestui show va dezvălui brașovenilor ceea ce până nu de mult ținea de domeniul filmelor SF. Uimitorului spectacol i-au fost adăugate și proiecții holografice 3D, un sistem ce oferă iluzii optice tri-dimensionale, pentru o experiență unică, de neuitat!”, se arată în comunicatul de presă.

„Spectatorii vor avea parte de multe surprize, dintre care putem dezvălui doar câteva: proiecțiile holografice 3D, muzica compusă de Gerard Fahy și participarea membrei Girls Aloud-Nadine Coyle”, se arată în comunicat.

Spectacolul are loc pe 7 octombrie, la Sala Sporturilor din Brașov, iar prețurile biletelor sunt următoarele: 300 de lei categoria VIP, 250 de lei categoria 1, 200 de lei categoria 2, 150 de lei categoria 3, 100 de lei categoria 4. Biletele pot fi achiziționate de la Sala Patria, Teatrul „Sică Alexandrescu”, Librăria „St.O.Iosif”, Magazinele Flanco, Domo, Vodafone și Orange.

Cei care doresc să comande bilete online o pot face de pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.