LA SPALATUL RUFELOR

LA SPALATUL RUFELOR

0 191

De ieri a inceput marea balacareala.


Imbracati-va sufletul si spiritul in haine impermeabile, inchideti ochii in spatele unor ochelari negri si astupati-va urechile. Nu permiteti accesul copiilor sub 18 ani la mijloacele audio-vizuale. Incepe cel mai aprig film porno, in care fiecare vrea sa i-o puna celuilalt.


Nu va faceti iluzii. Dulcea pasare a onoarei, cea cu aripi de adevar si etica, si-a parasit cuibul din maslin, lasand locul perfidelor scroafe politice.


Iar dangatul clopotului la inmormantarea bunului simt va asurzi tara.


Caci curvele politice isi vor ridica tot felul de fuste ca sa ne arate ca au freza noua la stravechea instalatie. Si fiecare va implora pe Dumnezeu si electoratul sa faca moarte printre vecini pentru a le lua caprele.


De-acuma sa vedeti, fratilor, tot felul de sondaje, care mai de care masluite, iar cateii vor face spume latrand laude stapanilor respective.


La marginea ratiunii se vor bate pentru 35 de locuri N-spe formatiuni politice, mai mici sau mai mari, unele de nedetectat nici cu microscopul.


Pretentiile sunt in raport invers cu o reala potenta politica. Marinarul-presedinte, prin latratul bocciu al catelandrului Boc, vrea 14 locuri. Gigoloul de duzina Geoana vrea 13 – cifra damelor la jocul de carti. Tariceanu pretinde ca motocicleta lui poate duce 7. Iar haiducul Vadim vrea sa calareasca 7 cai pentru un nou serial. Ceilalti nu-si pot permite decat traistute de pensionari rebegiti de preturi in crestere.


Iar poporul roman gandeste: hai, ma, si om vedea-o si pe asta, ca am trecut prin altele mai rele la viata noastra. Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg !


?


Dan Bota?????


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.