La Prefectura Brasov se fac economii

La Prefectura Brasov se fac economii

0 142

Cuvantul de ordine este si la Prefectura Brasov austeritatea.
Dupa cum afirma prefectul Emil Nita, cea mai mare economie se va face prin reducerea consumului de carburanti lacele cinci masini de serviciu ale Prefecturii, economiile prevazute a fi facute fiind de 3.000 lei, adica de la 8.000 la 5.000 lei
O alta importanta economie este preconizata a se face prin reducerea numarului de telefoane mobile de serviciu, acestea ajungand de la 58 la doar 21, si acestea cu un numar de convorbiri lunare de pana la 100 lei, deoarece s-au constatat si convorbiri de 600 lei/luna.
Este si normal sa se mai reducanumarul convorbirilor, cand este cunoscut ca angajatele isi povestesc ore intregi cum isi pun parul pe moatze, iar angajatii trancane tone de timp despre cum se agata pipitele.
In sensul austeritatii, prefectul Emil Nita declara:
„Am constatat ca cheltuielile cu combustibilul ajungeau lunar la circa 8.000 lei, ceea ce nu prea se justifica, iar unii angajati aveau convorbiri si de 600 lei/luna, desi nu indeplineau functii de conducere. Dupa o monitorizare de o luna, costurile cu combustibilii au ajuns la 5.000 lei, iar in privinta telefoanelor am decis restrangerea numarului acestora de la 58 la 20, respectiv numarul celor care au posturi de coordonare sau relatii cu mass-media.”
Astfel, apreciaza prefectul, se vor face economii de circa 10.000 lei.
Sa fie intr-un ceas bun!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.