La PDL se lucreaza la o noua strategie a partidului

La PDL se lucreaza la o noua strategie a partidului

0 86

Prim vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat presei, joi, ca lucreaza, impreuna cu mai multi colegi din conducerea formatiunii sale politice, la noua strategie a partidului si la criteriile de evaluare, subliniind ca partidul nu trebuie sa plateasca pentru neperformanta, nepricepere sau stangacii. “Aceasta evaluare trebuie sa fie cu caracter continuu. Am avut rateurile noastre la unele recomandari”, a spus Flutur.
In opinia lui, procesul de evaluare a membrilor PDL cu functii in administratie trebuie sa inceapa repede, sa fie rational si fara sentimente.
”Va trebui sa lucram cu ratiunea si nu cu inima. Cine nu performeaza sau a dorit doar umbrela PDL pentru un anumit post si nu performeaza va trebui inlocuit”, a spus Flutur.
Intrebat daca premierul Emil Boc se incadreaza in asemenea criterii de performanta, Gheorghe Flutur a explicat ca premierul a luat masurile necesare, cu costuri sociale ce nu puteau fi evitate, dar care isi vor vedea in scurt timp eficienta.
”Partidul ar trebui sa-si apere mai mult imaginea si sa sprijine Guvernul pentru masurile pe care le ia. Nu poti sa-ti tii costumul la naftalina. In lupta politica iti imbraci costumul si iesi la bataie sa-ti aperi partidul, a spus Flutur, subliniind ca trebuie sa fie incurajati profesionistii. Intr-un an de zile, calendarul electoral este pe noi. Nu vreau sa pierd din cauza unora care nu-si fac treaba. Am incredere ca vom recupera procentele pierdute”, a spus Flutur.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.