LA MARE…

LA MARE…

0 69


??????????? Ca tot e vara,haideti un pic pe litoral, ca acolo sezonul normal este relative scurt. Va invit doar in gand si pentru a va da posibilitatea unei eventuale optiuni, prezentandu-va? preturile practicate, pe moment, de nordistii si sudistii litoralului romanesc. Voi lua ca repere statiunile Mamaia – nordul mai cu mazare scumpa – si Saturn – sudul cu ieftine urme basesciene.


??????????? In nord, la Mamaia, veti avea de scormonit prin buzunare mai adanc. Daca va atrag doua stele,camera dubla in bratele lor va costa? pana la 280 lei/noapte. Daca doriti trei stele sub cearceaf, tot in camere dubla, trebuie sa platiti pana la 350 lei/noapte. Iar un apartament cu cinci stele pe tavan va costa intre 700 si 800 lei/noapte. Si buna noastra? Mamaie nu duce lipsa de clienti, cu toate ca hotelierii au turnat pe listele cu tarife destul piper. Insa, daca va puteti permite un sejur acolo, beneficiati de ceea ce nu se gaseste pe restul litoralului: telegondola, distractii subacvatice intr-un parc special amenajat, autobuze noi – nu am fost, nu le-am vazut si de aceea poate nu inteleg ce mare minune pot prezenta in plus niste autobuze; am auzit eu ca, pare-mi-se, sunt deschise si briza te ia mai din plin, dar chestii deschise in felul acesta am vazut, cu ani in urma, si la Braila, la tramvaiele ce duceau pe amatori din centrul orasului la Lacul Sarat.????????????????????????????????????????????????????? ???????????


In sud, de la Saturn la Vama Veche, preturile sunt? la jumatate, ba chiar mai mici: camera dubla doua stele =100 lei/noapte, trei stele = 150 lei/noapte, cinci stele = 300 lei/noapte. Si, ciudat, lumea nu se inghesuie. Nu au minunile de distractii, care mai costa si alea ceva, si trebuie sa-si inventeze la botul calului jucarii. De pilda – asa as face eu, dar eu am pitici la mansarda – ar fi o chestie de milioane sa te duci sa furi corcoduse din ograda vilei lui Basescu, sa nu te prinda, sa faci trascau din ele si sa-i dai si piratului un litru- doi. Sau sa organizezi un miting pe plaja si sa urli prin portavoce ca marea e mai albastra pe acolo. Si alte din astea.


??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????


Eu doar v-am propus. Restul, unde va duceti si ce faceti, ramane sa alegeti dumneavoastra. Iar daca duceti jena de idei,apelati fara complexe la mandea.?


?


Dan Bota?????????????????????????


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.