La CFR Cluj suprizele se tin lant

La CFR Cluj suprizele se tin lant

0 184

Se pare ca la CFR Cluj surprizele se tin lant. Dupa ce au fost umiliti de Sportul cu 0-3, in Gruia nu se va schimba antrenorul ci presedintele. Zilele in care Arpad Paszkany si Iuliu Muresan erau ca fratii sunt pe sfariste. Presedintele campioanei a intrat in dizgratia lui Paszkany, marul discordiei fiind situatia italianului Andrea Mandorlini.
Cei doi oameni din conducerea campioanei au pareri diferite in ceea ce priveste viitorul lui Andrea Mandorlini. Iuliu Muresan l-ar da afara imediat pe italian, in timp ce Paszkany gandeste pe partea economica si, cum Mandorlini are o clauza de reziliere de 800 de mii de euro, nu agreaza aceasta solutie.
Imediat cum CFR a ajuns la Cluj dupa rusinea din Regie, Arpad Paszkany l-a chemat de urgenta pe Iuliu Muresan, pentru a-i transmite sa caute solutii pentru redresarea situatiei.
Iuliu Muresan a venit cu mai multe propuneri de antrenori, fapt care l-a deranjat pe Paszkany. „Problema este la jucatori, fa ceva si rezolva situatia”, i-a transmis Paszkany lui Muresan.
Iuliu Muresan a lasat sa se inteleaga ca in cazul in care italianul nu va pleca de la echipa atunci cel care va parasi clubul va fi chiar el.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.