La Brasov se deruleaza un proiect pentru spatiile verzi

La Brasov se deruleaza un proiect pentru spatiile verzi

0 159

Primariile din intreaga tara sunt ajutate sa-si reimprospateze localitatile pe care le au in administrare si asta fara prea mult efort de ordin financiar.
In perioada 1-15 septembrie se deschide o noua sesiune de depunere a proiectelor pentru obtinere de fonduri nerambursabile pentru cresterea spatiilor verzi.
Banii se acorda din Fondul pentru Mediu, de la Ministerul Mediului, in cadrul „Programului national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati”.
Pentru anul 2009, suma alocata este de 200 de milioane de lei, dar valoarea finantarii acordate pentru un proiect variaza intre 200.000 si 2.000.000 lei.
Cei interesati pot accesa mai multe informatii direct de pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu: www.afm.ro.
Printre obiectivele A.F.M. enumeram: stimularea interesului autoritatilor publice locale, a operatorilor economici, a ONG-urilor si unitatilor de invatamant, pentru elaborarea proiectelor prioritare de mediu, prin accesarea finantarilor din Fondul pentru mediu; promovarea activitatilor institutiei prin intermediul tuturor canalelor de comunicare si mentinerea transparentei privind utilizarea eficienta a Fondului pentru mediu; imbunatatirea capacitatii administrative si financiare, in vederea finantarii unui numar cat mai mare de proiecte.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.