La Brasov, Centru de Formare si Pregatire Profesionala Online

La Brasov,
Centru de Formare si Pregatire Profesionala Online

0 69

Incepand cu luna Iulie 2010 a avut loc la Brasov deschiderea activitatii Centrului de Formare Profesionala ONLINE ,situat in municipiul Brasov, str. C-tin Brancoveanu nr. 7.
Acest Centru a fost infiintat si finantat in cadrul proiectului: „Hai sa dam mana cu mana, sa pasim in viata IMPREUNA”, ID 40813, proiect cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial , Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.Se estimeaza ca un numar de 476 de tineri institutionalizati si tineri cu diferite dizabilitati sa ia parte la cursuri de formare profesionala: catering, limba engleza, arta fotografica, maseur, operator PC, web-designer, tehnician CATV, tinichigiu-carosier, florar-decorator, agent de turism, manager de proiect, abilitati antreprenoriale.
Proiectul este implementat in 4 regiuni din tara, Maramures, Brasov, Bucuresti si Constanta, asadar toti cei peste 476 de tineri provin din aceste centre zonale, unde sau tinut mai multe tabere si activitati de pregatire . Pregatirea teoretica a cursantilor va fi realizata prin intermediul platformei online de la Centrul de Formare Profesionala din Brasov, iar pregatirea practica se va realiza in cele 4 regiuni prin contracte de colaborare cu agenti economici regionali.
Pana la aceasta data, un numar de 84 de tineri au participat la 3 cursuri de formare profesionala, respectiv: arta fotografica, limba engleza si catering.
Cursurile desfasurate prin intermediul Centrului de Formare Profesionala Brasov se vor derula pana in luna Aprilie 2011.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.