Kraft nu mai poate fi induplecata: va parasi Brasovul !

Kraft nu mai poate fi induplecata: va parasi Brasovul !

0 134

Se pare ca firma Kraft Romania este hotarata sa nu mai precupeteasca nici un leu in plus si sa-si mute tabara mai la sud, in zone mai insorite.
In consecinta, mutarea fabricii de ciocolata Kraft Brasov in Bulgaria, la Svoge, este definitiva.
Reprezentantii angajatilor din Brasov au fost luni la Viena pentru a incerca sa ii convinga pe mai marii companiei sa renunte la aceasta decizie, dar, din pacate, toul era deja stabilit, ultimul lucru de pe ordinea de lucru fiind negocierea unor salarii compensatorii pentru cei 440 de angajati ce vor fi disponibilizati anul viitor.
Reprezentantii salaria¬tilor din Kraft Foods Romania au cerut sa li se raspunda la intrebari punctuale legate de motivatia inchiderii, capacitatea de productie, riscul de a pierde anumite branduri locale, dar conducerea regionala Kraft le-a raspuns intr-o maniera considerata “nemultumitoare”.
“Comitetul Coordonator s-a aratat profund dezamagit de aceasta decizie si ne asigura de intreg sprijinul pentru obtinerea unui pachet social la disponibilizare, care sa fie in concordanta cu toate politicile Kraft la nivel international“, se arata intr-un comunicat trimis de Dragos Grigore, reprezentant Kraft Foods Romania la discutiile de la Viena.
Pachetul social a fost negociat in cursul zilei de ieri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.