Klaus Werner Iohannis și-a făcut …un cadou „instituțional”: În fapt, România are...

Klaus Werner Iohannis și-a făcut …un cadou „instituțional”: În fapt, România are la Cotroceni doar un trântor solemn!

1 128

Johanis ,de ziua lui și-a convocat susținătorii devotați pentru semnarea unui pact ilegitim și imoral, menit să alimenteze, la nivelul publicului, impresia că domnia sa lucrează, a declarat Calin Popescu Tariceanu!
În fapt, România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician – creație de laborator care nu a pus nicio piatră la eșafodajul european, a fost plantat de alții în capul mesei, dar încearcă să-și aroge acum meritele altora.
Căci nu face nimic pentru țara, și nu a făcut nimic nici pentru integrare! ne-a explicat presedintele Senatului !

Alții au făcut-o, dle Johannis!.
Guvernele din perioada președintelui Emil Constantinescu, guvernul Năstase, guvernul pe care eu l-am condus, pe ele a apăsat răspunderea integrării României în NATO și UE. Pe atunci, dl. Iohannis era un primar din Sibiu care nu făcea decât să profite de generozitatea guvernului pe care l-am condus și să-și croiască drum electoral pe banii alocați de noi Sibiului, capitală culturală europeană.

Azi, fostul primar se crede vreun Churchill ori Nelson Mandela al României; crede că parcursul european al țării stă strict în augusta sa persoană și împrăștie, între două navete la Bruxelles și un palton trântit nervos pe capota mașinii, minciuni toxice despre ”cei care vor să scoată țara din UE”.

Niciun partid nu a avut vreodată această temă, la noi, în campanie, ori în afara ei. Niciun politician cât de cât relevant nu a pus la îndoială orientarea pro-europeană a țării.Faptele există doar în imaginația prezidențială.Ca unul care mi-am pus semnătura pe documentul de aderare a României la UE, nu am de gând să accept lecții de europenism de la unul care stă mai mult prin munți ori prin străinătate decât la locul de muncă. Și care a fost și el prezent la ceremonia de aderare sus pomenită. E drept, ca invitat al guvernului altei țări.

COMENTARII

  1. ROMANI IMBECILI!!! VOTATI pentru VIITORUL COPIILOR si NEPOTILOR vostri!!! NU VOTATI pentru Germania sau Ungaria fiindca copiii vostri vor avea parte numai de MUIE !!!

    Romanii il vor realege pa FASCISTUL SCHIZGFRENIC fiindca nu-i intereseaza viitorul copiilor si nepotilor lor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.