Klaus Johannis, acuzat de un FOARTE MARE FALS!

Klaus Johannis, acuzat de un FOARTE MARE FALS!

0 75

”Ce sancțiuni ar trebui să vi se aplice pentru lansare de fake-news în plină criză de coronavirus, domnule președinte?”.

 Acum puțin timp, un mesaj curajos a fost transmis de liderul deputaților PSD din Cameră, Alfred Simonis: ”Am văzut un mega-fake-news lansat de la cel mai înalt nivel al statului român!
”În plină criză de coronavirus, președintele Iohannis îi minte pe români, pentru a-și salva „guvernul său” de propriile gafe!”, scrie Simonis.

Deputatul arată că, de fapt, Ministrul Tătaru a relansat, într-un mod cu totul nepotrivit, ideea izolării celor în etate – dar Iohannis a ignorat voit asta, dând vina pe autorul proiectului – dar care se referea la cu totul altceva!
”După ce ministrul Sănătății a spus prostia cu carantinarea forțată a vârstnicilor în hoteluri, președintele ne-a mințit în față că prostia ar aparține altcuiva”, scrie Simonis, subliniind că ”prostia îi aparține strict ministrului Tătaru, imaginile sunt evidente”.
Într-adevăr, se vede din înregistrarea de la Realitatea Plus cum ministrul răspunde aiurea la o întrebare pusă în mod ciudat de moderator.

”Cât despre planul la care se face referire, acesta era din februarie, nu de acum!”, explică Simonis, subliniind că proiectul ”nu menționa nimic în forma expusă de ministrul Tătaru. Nu era despre carantinarea forțată a bătrânilor, ci despre izolarea lor la domiciliu, nu în hoteluri! Doar pentru cei fără domiciliu se propunea ca alternativă cazarea la hotel!”.
Acest adevăr a fost evidențiat și de mai mulți jurnaliști și oameni de televiziune, iar analiza incidentului continuă – fiind lansate acuzații asupra lui Iohannis, că ar fi beneficiarul unei „lucrări” bazate pe o știre falsă!

De remarcat că în ultima intervențe televizată Iohannis NU și-a cerut scuze – și nici măcar NU a revenit asupra acuzației aduse doctorului Streinu-Cercel.

”Ce sancțiuni ar trebui să vi se aplice pentru lansare de fake-news, domnule președinte?”, încheie Simonis postarea.

 E.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.